Σερέλης: «Ένα τεράστιο θαύμα»!

Ο προπονητής του Λαυρίου Χρήστος Σερέλης μίλησε για την ιστορική επιτυχία της ομάδας του με την πρόκριση στους τελικούς της Basket League, αλλά και τη νίκη επί του Προμηθέα

Σερέλης: «Ένα τεράστιο θαύμα»!

Το Λαύριο έγραψε ιστορία κάνοντας πράξη το μεγάλο όνειρο, αυτό της συμμετοχής στους τελικούς της Basket League.

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για την τεράστια αυτή επιτυχία τονίζοντας πως όλο αυτό που έχουν πετύχει είναι ένα μεγάλο θαύμα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Καταρχάς θυμάμαι πριν 2 χρόνια τι είχε γίνει τον Μάιο όταν και είχαμε υποβιβαστεί. Μετά από 2 χρόνια είδατε που βρισκόμαστε, έχει γίνει απίστευτη προσπάθεια. Πέρσι τον Μάιο πολύ λίγοι άνθρωποι πίστευαν ότι αυτή η ομάδα θα παίξει στην Α1.

Ακόμα και πολλοί φίλοι μου ήταν δύσπιστοι. Το να είναι τα πάντα πληρωμένα από πολλούς ανθρώπους που ο καθένας τους έβαλε από λίγα είναι τρομερό.

Είναι ένα τεράστιο θαύμα, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα ξαναβρεθούμε σε τελικούς, δεν ήταν αυτοί οι στόχοι μας, απλά αυτές οι ψυχάρες πίστευαν ακόμα και μετά το 0-2».

Για το κόστος της ομάδας: «Αυτή η ομάδα έχει κοστίσει 305.000 ευρώ, μαζί με τον έναν μήνα έξτρα που δεν υπολογίζαμε βγαίνει 350.000».

Για το αν κάποιοι παίκτες ήταν υποτιμημένοι: «Κάποιοι Έλληνες ήταν υποτιμημένοι όπως ο Μουράτος και ο Γερομιχαλός. Το βασικό είναι ότι αυτό που βλέπετε είναι μια τεράστια ομάδα. Ότι μας χρωστούσε αυτή η χρονιά μας το έδωσε και με το παραπάνω».

Για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό: «Σε μια σειρά αγώνων πιστεύω η δική μου ομάδα μπορεί να είναι πιο ανταγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ότι και να γίνει στο πρώτο παιχνίδι το δεύτερο είναι στο Λαύριο και εκεί θα τα δώσουμε όλα».