Εκλογές ΕΟΚ: Απαγορευτικό και από τον Χαρδαλιά!

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη σημερινή ενημέρωσή του, υπογράμμισε πως εκλογικές διαδικασίες μπορούν να γίνονται με όριο τα 150 άτομα - Επομένως μπαίνει «στοπ» στις εκλογές της ΕΟΚ

Εκλογές ΕΟΚ: Απαγορευτικό και από τον Χαρδαλιά!

Οι εξελίξεις τρέχουν όσον αφορά τις …πολύπαθες εκλογές της ΕΟΚ. Η Αστυνομία ανέβαλε αρχικώς τις εκλογές της Ομοσπονδίας, εν συνεχεία η ΕΟΚ ενημέρωσε πως οι αρχαιρεσίες θα γίνουν κανονικά στη Λεωφόρο την προσεχή Κυριακή 30/5, ενώ το Υφυπουργείο Αθλητισμού απάντησε στις κατηγορίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πως «η Πολιτεία δεν εκβιάζεται»!

ΕΟΚ: Αναβολή στις εκλογές με απόφαση της αστυνομίας!

Κατά τη σημερινή ενημέρωσή του ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς άναψε ξανά …απαγορευτικό για τις εκλογές της ΕΟΚ!

Ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε χαρακτηριστικά πως θα επιτρέπεται δια ζώσης η διεξαγωγή εκλογών με όριο τα 150 άτομα, κάτι που αφορά φυσικά και τις αρχαιρεσίες της ΕΟΚ για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Από εκεί και πάνω θα διεξάγονται οι εκλογές ηλεκτρονικά. Ως εκ τούτου δεν μπορούν να γίνουν την Κυριακή στη Λεωφόρο.

ΕΟΚ: «Θα γίνουν κανονικά οι εκλογές»

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Χαρδαλιά:

«Κατόπιν συνέλευσης της επιτροπής, αποφασίστηκε οι εκλογές καθώς και οι εκλογοαπολογιστικές συνελεύσεις αιρετών εκπροσώπων να διενεργούνται δια ζώσης σύμφωνα με το πρωτόκολλο των συνεδριών, εφόσον τα εγγεγραμμένα μέλη δεν υπερβαίνουν τα 150.

Στις περιπτώσεις που τα μέλη είναι 150 και άνω τόσο οι εκλογές όσο και οι εκλογοαπολογιστικές συνελεύσεις θα γίνονται με ψηφιακά μέσα.

Επιπλέον η επιτροπή εισηγήθηκε την εξαίρεση από την παρούσα των εκλογικών διαδικασιών που ήδη έχουν κινήσει με φυσική επιστολική ψήφο και ήδη έχουν υποβληθεί και εγκριθεί βέβαια τα σχετικά πρωτόκολλα ασφαλείας».

ΓΓΑ: Άμεση απάντηση σε ΠΑΟ: «Η Πολιτεία δεν εκβιάζεται - Η Δημοκρατία θα νικήσει»