Προμηθέας – Περιστέρι: Γιατράς: «Ένα βήμα μπροστά…»

Ο προπονητής του Προμηθέα Μάκης Γιατράς μίλησε για την προσπάθεια της ομάδας του κόντρα στο Περιστέρι, αλλά και τον έφορο που είναι στο νοσοκομείο

Προμηθέας – Περιστέρι: Γιατράς: «Ένα βήμα μπροστά…»

Ο Μάκης Γιατράς είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος από την πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά των πλέι οφ, αλλά δεν ξέχασε τον έφορο της ομάδας Θανάση Τριανταφυλλίδη που βρίσκεται στο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας.


«Να ξεκινήσω λέγοντας ότι αφιερώνουμε τη νίκη στον αδελφό μας τον Θανάση. Είναι από όλους μας η αφιέρωση αυτή. Δεν είναι μαζί μας πριν από το Κύπελλο. Είναι μαζί μας και ήθελα αυτή την επιτυχία και για την ομάδα, αλλά κυρίως για τον Θανάση που τον θέλουμε κοντά μας» είπε αρχικά ο Πατρινός τεχνικός και συνέχισε:

«Εμείς στο ματς είχαμε άγχος στην αρχή, αλλά καταφέραμε μέσα από την άμυνα να βρούμε ρυθμό και ήμασταν καλύτεροι.

Στο β’ μέρος παίζαμε κατοχή-κατοχή παίζαμε συνέχεια σαν να είναι το ματς 0-0. Δεν λυγίσαμε και κερδίσαμε σχετικά εύκολα. Συγχαρητήρια στο Περιστέρι γιατί έκανε καλή προσπάθεια. Αλλάξαμε κι εμείς την ομάδα. Όσοι είναι έξω από το χορό ξέρουν πολλά τραγούδια και είναι κάποιοι που λένε διάφορα.

Είχαμε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς και κορονοϊό, αλλά τα πραγματικά προβλήματα είναι έξω από το μπάσκετ.

Εμείς είμαστε ευλογημένοι που ασχολούμαστε με το χόμπι μας. Έχουμε μια συνέντευξη Τύπου και ο Προμηθέας θα είναι πάλι εκεί. Είναι ένα βήμα μπροστά για τον οργανισμό του Προμηθέα δείχνει συνέπεια. Δεν είναι κάτι σύνηθες για επαρχιακή ομάδα.

Έχουμε τα ματς με το Λαύριο, έχουμε απέραντο σεβασμό για την ομάδα αυτή. Στην κανονική περίοδο ήταν σαν να πήρε το πρωτάθλημα. Ελπίζουμε να γίνουν πολύ καλά παιχνίδια.

Είμαστε φίλοι με τον Χρήστο Σερέλη. Η φιλία μας δεν έχει να κάνει μόνο με το μπάσκετ, χαίρομαι για την πορεία του και χαίρεται κι αυτός με τις επιτυχίες μου και ας κερδίσει ο καλύτερος στο γήπεδο».