Hρακλής: Κράτησε Σκουρτόπουλο μέχρι το 2022

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλο και για τη νέα σεζόν - Απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης στο πρόσωπό του.

Hρακλής: Κράτησε Σκουρτόπουλο μέχρι το 2022

Προπονητής του Ηρακλή και για τη νέα σεζόν (2021-2022) θα είναι ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Η διοίκηση δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Δεν μπήκε η ομάδα στα playoffs, αλλά ανέλαβε κατά την διάρκεια της σεζόν και του χρόνου θα έχει την ευκαιρία να χτίσει την ομάδα ακριβώς όπως επιθυμεί.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας μας Θανάση Σκουρτόπουλο.

Ο προπονητής της ομάδας μας και ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ Θεόδωρο Δρακόπουλο σήμερα στην Αθήνα, παρουσία και του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ Δημήτρη Καρβέλα και συμφώνησαν την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών για την σεζόν 2021-2022.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αναμένεται σύντομα στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να ξεκινήσει μαζί με τους συνεργάτες του τον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσει άμεσα και η μεταβατική περίοδος».