Προμηθέας: Ζήτησε 500 προσκλήσεις για τον τελικό Κυπέλλου

Η διοίκηση του Προμηθέα Πατρών έστειλε επιστολή στην ΕΟΚ και ζήτησε να της δοθούν 500 προσκλήσεις για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στις 9 Μαΐου

Προμηθέας: Ζήτησε 500 προσκλήσεις για τον τελικό Κυπέλλου

Ο Προμηθέας βρίσκεται ήδη στον τελικό του Κυπέλλου εδώ και αρκετές εβδομάδες και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του, το Περιστέρι, τον Παναθηναϊκό ή το Λαύριο.

Οι Πατρινοί, ωστόσο, απέστειλαν επιστολή στην ΕΟΚ και σε αυτή ζητούν να οριστεί ουδέτερη έδρα για την τέλεση του τελικού.

Θυμίζουμε ότι ο τελικός έχει οριστεί από την ΕΟΚ να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 9/5. Το αίτημα του Προμηθέα αφορά τόσο το ΟΑΚΑ, όσο και το κλειστό γήπεδο στο Περιστέρι, αλλά φαίνεται να «φωτογραφίζει» τον Παναθηναϊκό, ο οποίος φυσικά χρησιμοποιεί ως έδρα το ΟΑΚΑ.

Στην επιστολή τους οι Πατρινοί ζητούν και κάτι άλλο, το οποίο έχει ξεχωριστή σημασία.

Χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα τις δια ζώσης εκλογές που προανήγγειλε η ΕΟΚ, ζητούν 500 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων τους στον τελικό οπουδήποτε κι αν γίνει αυτός.

Ασφαλώς το θέμα θα τεθεί στην αυριανή (27/4) συνεδρίαση του ΔΣ της προσωρινής διοίκησης Πρωτοδικείου στην ΕΟΚ, στην οποία βασικό αντικείμενο θα είναι ο οικονομικός απολογισμός της νυν διοίκησης από την 1η Απριλίου οπότε και συστάθηκε.