Ξεκίνημα με Σπανούλη στον Ολυμπιακό

Το πρώτο ραντεβού των αδελφών Αγγελόπουλων θα είναι με τον αρχηγό του Ολυμπιακού και θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Δευτέρα (2/7).

Ξεκίνημα με Σπανούλη στον Ολυμπιακό

Ιδιαίτερα κρίσιμη θα είναι η επερχόμενη εβδομάδα σε ό,τι έχει να κάνει με το έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού και ειδικότερα με τις ανανεώσεις παικτών τα συμβόλαια των οποίων λήγουν. Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θα έχουν κύκλο συναντήσεων με τους εν λόγω αθλητές και πρώτος στη σειρά θα είναι ο Βασίλης Σπανούλης.

Το ραντεβού με τον «κάπτεν» του Ολυμπιακού έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Δευτέρα (2/7), όπου οι δύο πλευρές θα συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους. Σημαντικό ρόλο στην έκβαση των συζητήσεων αναμένεται να παίξει η διάρκεια του νέου συμβολαίου, αν δηλαδή θα είναι μονοετές ή για 1+1 χρόνο.

Μετά τον Σπανούλη σειρά θα πάρει ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος θα συναντηθεί με τους Αγγελόπουλους την Τρίτη (3/7). Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περίπτωση του «Παπ» τον πρώτο λόγο έχει η Μπαρτσελόνα, όπως άλλωστε προβλέπει ο όρος με τον οποίο η καταλανική ομάδα τον είχε παραχωρήσει στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα.

Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες, καθώς θα υπάρξουν ραντεβού τόσο με τον Ιωάννη Παπαπέτρου την Τετάρτη (4/7) όσο και με τον Βαγγέλη Μάντζαρη την Πέμπτη (5/7). Με τον Παπαπέτρου θα πρέπει να γεφυρωθεί μια διαφορά που έχει προκύψει στο οικονομικό, ενώ με τον Μάντζαρη ίσως συζητηθεί πιθανή αναπροσαρμογή του υπάρχοντος (τριετές-το υπέγραψε πέρσι) συμβολαίου του.