Περιστέρι: Ετοιμοπόλεμοι ξανά οι Μακλέιν και Πέτεγουεϊ

Οι Τρε Μακλέιν και Τεράν Πέτεγουεϊ ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που αντιμετώπιζαν και επανέκαμψαν στην ομάδα του Περιστερίου, που την Τετάρτη (21/4) θα παίξει φιλικό αγώνα με την ΑΕΚ.

Περιστέρι: Ετοιμοπόλεμοι ξανά οι Μακλέιν και Πέτεγουεϊ

Με μία ευχάριστη είδηση ξεκίνησε η εβδομάδα στο Περιστέρι, όπου είδαν δύο από τους τραυματίες βασικούς παίκτες της ομάδας να γυρίζουν πίσω στη δράση.

Συγκεκριμένα στην προπόνηση της Δευτέρας (19/4) του ΓΣΠ επανήλθαν οι Τρε Μακλέιν και Τεράν Πέτεγουεϊ, οι οποίοι είχαν μείνει εκτός την προηγούμενη εβδομάδα λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα.

Οι «κυανοκίτρινοι» ξαναπάτησαν το παρκέ μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δοθεί από τον προπονητή της ομάδας Σωτήρη Μανωλόπουλο.

Αντίθετα, στα «πιτς» παραμένει ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον καρπό, όπως και ο Ζώης Καράμπελας που έχει ένα πρόβλημα στο πόδι και υποβάλλεται σε θεραπεία.

Στο μεταξύ, φιλικό προπονητικού χαρακτήρα θα γίνει την Τετάρτη (21/4, 17:00) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» με αντίπαλο την ΑΕΚ. Σε αυτό ο Μανωλόπουλος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και συστήματα ενόψει της ολοκλήρωσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και των πλέι οφ που ακολουθούν.