Basket League: MVP της εβδομάδας για δεύτερη σερί φορά ο Τζέριαν Γκραντ του Προμηθέα (pic)

Ο Τζέριαν Γκραντ του Προμηθέα Πάτρας αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 21ης αγωνιστικής της Basket League και μάλιστα το πέτυχε για δεύτερη διαδοχική και τρίτη συνολικά φορά φέτος.

Basket League: MVP της εβδομάδας για δεύτερη σερί φορά ο Τζέριαν Γκραντ του Προμηθέα (pic)

Για δεύτερη σερί εβδομάδα και τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα της φετινής σεζόν ο Τζέριαν Γκραντ αναδεικνύεται MVP of the Week!

Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ του Προμηθέα συγκέντρωσε 34 βαθμούς στο ranking παίζοντας στον χθεσινό (11/4) εντός έδρας αγώνα της πατρινής ομάδας με αντίπαλο το Μεσολόγγι και αυτή ήταν η καλύτερη επίδοση της εβδομάδας.

Ο Προμηθέας νίκησε στην αναμέτρηση με το συγκρότημα της Αιτωλοακαρνανίας με σκορ 84-68 για την 21η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League. Ο Τζέριαν Γκραντ είχε 18 πόντους με 9/11 βολές, 3/7 δίποντα, 1/3 τρίποντα και ακόμα 11 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 8 κερδισμένα φάουλ, 2 φάουλ εναντίον και 4 κλεψίματα σε 34.18’’ συμμετοχής.

Έτσι έκανε το «back to back» στη διάκριση του πολυτιμότερου παίκτη, αφού είχε προηγηθεί η ανάδειξή του σε MVP την περασμένη εβδομάδα στη νίκη της ομάδας της Αχαΐας στο Περιστέρι. Ενώ ας μην ξεχνάμε ότι είχε φτάσει στην κατάκτηση του ίδιου βραβείου και με την εμφάνισή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο για τη 12η αγωνιστική.