ΑΕΚ: Είπε όχι ο Λημνιάτης αλλά θα κοουτσάρει την ομάδα την Τετάρτη κόντρα στον Προμηθέα!

Αρνητικά απάντησε στην ΑΕΚ ο Γιώργος Λημνιάτης. Θα κοουτσάρει την ομάδα βέβαια στο κρίσιμο ματς με τον Προμηθέα στην Πάτρα την Τετάρτη (14/4).

ΑΕΚ: Είπε όχι ο Λημνιάτης αλλά θα κοουτσάρει την ομάδα την Τετάρτη κόντρα στον Προμηθέα!

Σε αναζήτηση προπονητή η ΚΑΕ μετά το «διαζύγιο» με τον Ηλία Παπαθεοδώρου και την άρνηση του Γιώργου Λημνιάτη να αναλάβει την ομάδα.

Ο Γιώργος Λημνιάτης απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ΑΕΚ και δεν θα κάτσει στην άκρη του πάγκου της ομάδας, μετά την αποχώρηση του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Από τη στιγμή που ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Κολοσσό, η ΚΑΕ ΑΕΚ στράφηκε στην περίπτωση του μέχρι πρότινος συνεργάτη του, Γιώργου Λημνιάτη προκειμένου να κοουτσάρει την ομάδα.

Αρχικώς, ως το τέλος της φετινής σεζόν και με προοπτική η συνεργασία να επεκταθεί εφόσον η ΑΕΚ είχε καλύτερη εικόνα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ, λοιπόν θεώρησε πως ο Λημνιάτης ήταν ο πιο κατάλληλος για να αναλάβει τη δεδομένη χρονική περίοδο , ωστόσο η απάντησή του ήταν αρνητική, λόγω της ηθικής δέσμευσης με τον Παπαθεοδώρου με τον οποίο μέχρι τώρα ήταν άμεσοι συνεργάτες.

Στόχος της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι να βρει έναν υπηρεσιακό προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας στα παιχνίδια που απομένουν και να μην «δεσμευτεί» από τώρα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Λημνιάτης απάντησε, μεν αρνητικά στην πρόταση της ΑΕΚ αλλά θα κοουτσάρει την ομάδα στο κρίσιμο ματς με τον Προμηθέα στην Πάτρα την Τετάρτη (14/4).