Περιστέρι: Αρνητικά όλα τα τεστ κορονοϊού στην ομάδα

Στις θέσεις τους επανέρχονται οι καρδιές των ανθρώπων του Περιστερίου μετά το θετικό κρούσμα που είχε εντοπιστεί, καθώς όλα τα σημερινά (1/4) τεστ κορονοϊού στα μέλη της ομάδας ήταν αρνητικά.

Περιστέρι: Αρνητικά όλα τα τεστ κορονοϊού στην ομάδα

Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν και σήμερα (1/4) τα μέλη της ομάδας μπάσκετ του Περιστερίου.

Στην ομάδα των δυτικών προαστίων είχε σημάνει συναγερμός από το θετικό κρούσμα που είχε βρεθεί την περασμένη Τρίτη (30/3) και για αυτό γίνονται καθημερινά έλεγχοι ανίχνευσης Covid-19.

Περιστέρι: Κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα μπάσκετ

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΓΣΠ, τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Πέμπτης (1/4) ήταν και πάλι όλα αρνητικά, ενώ τα μέλη της ομάδας θα υποστούν τη διαδικασία των τεστ και αύριο (2/4).

Επίσης, το Περιστέρι διευκρινίζει ότι το μέλος που βρέθηκε θετικό στον ιό έχει ήδη τεθεί στην προβλεπόμενη καραντίνα, χωρίς να διευκρινίζει αν πρόκειται για παίκτη ή στέλεχος του υπόλοιπου τιμ.

Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα τα παρακάτω:

«Σε επαναληπτικά τεστ Covid-19 υποβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης (1/4) όλα τα μέλη της ομάδας του Περιστερίου, τα οποία ήταν όλα αρνητικά.

Οι "κυανοκίτρινοι" υποβάλλονται σε επαναληπτικά τεστ κορονοϊού, μετά το θετικό κρούσμα που διαγνώστηκε έπειτα από τεστ την περασμένη Τρίτη (30/3).

Το συγκεκριμένο μέλος της ομάδας έχει ήδη απομονωθεί, ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Την Παρασκευή (2/4) όλα τα μέλη της ομάδας του Περιστερίου θα υποβληθούν σε νέα τεστ Covid-19».

Από κει και πέρα, στα αγωνιστικά, συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (4/4, 20:00) με τον Προμηθέα Πάτρας στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Basket League.

Μοναδικό πρόβλημα του Σωτήρη Μανωλόπουλου είναι ο Τζέι Κρόκετ, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.