Περιστέρι: Κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα μπάσκετ

Κρούσμα κορονοϊού στο Περιστέρι και «συναγερμός» στις τάξεις της ομάδας μπάσκετ. Νέα τεστ σήμερα (31/3) και αύριο (1/4).

Περιστέρι: Κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα μπάσκετ

«Συναγερμός» στις τάξεις του Περιστερίου με την ΚΑΕ να ανακοινώνει σήμερα (30/3) πως διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊό μέλος της ομάδας. Τα τεστ θα επαναληφθούν σήμερα (31/3) και αύριο (1/4).

«Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει ότι διαγνώστηκε θετικό στον Covid-19 μέλος της ομάδας.

Η κατάστασή του παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο. Από την ΚΑΕ Περιστέρι ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων του ΕΟΔΥ.

Μάλιστα σήμερα (31/3) πραγματοποιήθηκαν τεστ κορωνοιού όλων των μελών της ομάδας, τα οποία θα επαναληφθούν ξανά και την Πέμπτη (1/4)» αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου.

Θυμίζουμε πως ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την Τρίτη, πως τα ματς του Ηρακλή με Λαύριο και Παναθηναϊκό αναβάλλονται λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Basket League, αναβάλλεται ο αγώνας ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT – ΗΡΑΚΛΗΣ της 19ης αγωνιστικής, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου καθώς και ο αγώνας ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΑΠ της 20ης (4/4) , λόγω των θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στον ΗΡΑΚΛΗΣ στο πλαίσιο του ελέγχου Covid-19.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής των αναμετρήσεων θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ».