Basket League: Δεύτερη φορά MVP της αγωνιστικής ο Τζόουνς του Περιστερίου (pic)

Ο Μάρβιν Τζόουνς του Περιστερίου αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 19ης αγωνιστικής στην Basket League. Μάλιστα αυτό συνέβη για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν.

Basket League: Δεύτερη φορά MVP της αγωνιστικής ο Τζόουνς του Περιστερίου (pic)

Στα χέρια του Μάρβιν Τζόουνς κατέληξε το βραβείο του MVP of the Week για τη 19η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Βasket League.

Μετά τη διεξαγωγή των αγώνων το περασμένο Σαββατοκύριακο (27-28/3) ο 27χρονος Αμερικανός του Περιστερίου αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της εβδομάδας, καθώς ήταν εντυπωσιακός στην εκτός έδρας νίκη του Περιστερίου επί της Λάρισας με σκορ 78-98. Να σημειώσουμε πάντως ότι για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής απομένει η διεξαγωγή του παιχνιδιού Λαύριο - Ηρακλής την ερχόμενη Τετάρτη (31/3, 17:00).

Ο πανύψηλος σέντερ (2,13 μ.) σημείωσε νταμπλ νταμπλ, αφού πέτυχε 18 πόντους με 8/8 βολές και 5/6 δίποντα και μάζεψε 10 ριμπάουντ. Επιπλέον, είχε 2 ασίστ, 2 κοψίματα, 5 κερδισμένα φάουλ και 3 εναντίον σε κάτι λιγότερο από 25 λεπτά συμμετοχής στον αγώνα. Συγκέντρωσε μάλιστα 33 βαθμούς στο ranking.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Τζόουνς αναδεικνύεται MVP για δεύτερη φορά μέσα στη φετινή σεζόν. Η πρώτη ήταν στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας, όταν η επίδοσή του είχε ανέλθει σε 31 βαθμούς στο ranking στην εντός έδρας νίκη της ομάδας των δυτικών προαστίων επί του Μεσολογγίου με 84-72 στις 15 του περασμένου Νοεμβρίου.