Φορντ: «Ήρθα για να κερδίζω παιχνίδια!»

Το νέο απόκτημα του Περιστερίου, Τζόρνταν Φορντ, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα των δυτικών προαστίων και δήλωσε έτοιμος για νίκες!

Φορντ: «Ήρθα για να κερδίζω παιχνίδια!»

Την πρώτη προπόνηση με τους νέους συμπαίκτες του έκανε την Τρίτη (23/3) ο Τζόρνταν Φορντ στο Περιστέρι.

Περιστέρι: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Φορντ

Ο 23χρονος Αμερικανός γκαρντ (1,85 μ.) μπήκε κατευθείαν στα... βαθιά προκειμένου να μάθει όσο γρηγορότερα γίνεται τα συστήματα και να αφομοιώσει τη φιλοσοφία της νέας ομάδας του. Ο προπονητής των «κυανοκιτρίνων» Σωτήρης Μανωλόπουλος συνομίλησε μαζί του με σκοπό να του εξηγήσει τι θέλει από εκείνον στο παιχνίδι.

«Με υποδέχθηκαν όλοι οι παίκτες της ομάδας πολύ καλά. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ! Το βασικό πράγμα που θέλω είναι να κερδίζω παιχνίδια. Έκανα την πρώτη μου προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα και μου άρεσε πολύ», υποστήριξε ο Φορντ στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος της προπόνησης του ΓΣΠ και συνέχισε:

«Έχω αρκετό χρόνο για να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες μέχρι το πρώτο παιχνίδι και αυτό θα συμβεί μέρα με τη μέρα. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος του Περιστερίου!».

Όσο για το στοιχείο που χαρακτηρίζει το παιχνίδι του, υποστήριξε: «Το βασικό συστατικό του παιχνιδιού μου είναι το μακρινό σουτ. Θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με το σουτ μου, αλλά παράλληλα να ανοίξω και το γήπεδο και να δώσω μια έξτρα πάσα».

Από κει και πέρα, πραγματοποιήθηκε μία προπόνηση αποκατάστασης, καθώς τη Δευτέρα (22/3) το Περιστέρι αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα (68-74).

Οι Ζώης Καράμπελας και Χόρχε Γκουτιέρες υποβλήθηκαν σε εξετάσεις προκειμένου να φανεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετώπιζαν. Ο μεν Έλληνας διεθνής έχει μια κάκωση στο πέλμα που προήλθε από ένα άλμα στην προπόνηση, ο δε Μεξικανός γκαρντ υποφέρει από μια κάκωση στον αυχένα λόγω της πτώσης του στη διαφημιστική πινακίδα στα μισά του δευτέρου δεκαλέπτου. Τέλος, ο Τζέφρι Κρόκετ είναι στο στάδιο της αποκατάστασης ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα μετά την επέμβαση (οξεία σκωληκοειδίτιδα) στην οποία υποβλήθηκε.