Κολοσσός: Επισημοποιήθηκε το «διαζύγιο» με τον Γκόινς (pic)

Ο Κολοσσός αποχαιρέτησε σήμερα (22/3) με ανακοίνωσή του τον Κένι Γκόινς, τον οποίο ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα της Ρόδου.

Κολοσσός: Επισημοποιήθηκε το «διαζύγιο» με τον Γκόινς (pic)

Παρελθόν αποτελεί και επισήμως από τον Κολοσσό ο Κένι Γκόινς, καθώς ο σύλλογος της Ρόδου ανακοίνωσε σήμερα (22/3) την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο 25χρονος Αμερικανός φόργουορντ εντυπωσίασε με την παρουσία του στη νησιώτικη ομάδα, ωστόσο η θητεία του στον Κολοσσό τερματίστηκε άδοξα μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη. Συγκεκριμένα ένα οστικό οίδημα στο μετατάρσιο δεν του επέτρεψε να αγωνίζεται και να προσφέρει όσο θα ήθελαν αυτός και οι άνθρωποι των «θαλασσί», συνεπώς ο χωρισμός επήλθε μάλλον φυσιολογικά.

Ο Γκόινς έπαιξε συνολικά σε 16 αγώνες της φετινής Basket League με τη φανέλα της δωδεκανησιακής ομάδας, πετυχαίνοντας συνολικά 156 πόντους (9,75 κατά μέσο όρο). Είχε ποσοστά 63,49% στα δίποντα, 34,62% στα τρίποντα και 70,97% στις βολές. Μάζεψε 87 ριμπάουντ (5,44 μ.ό.), ενώ είχε ακόμα 13 ασίστ (0,81), 5 κοψίματα (0,31), 9 κλεψίματα (0,56) και 20 λάθη (1,25).

Να σημειωθεί ότι ο Κολοσσός απέκτησε στη θέση του τον 33χρονο Σέρβο φόργουορντ Νίκολα Ντράγκοβιτς, ανακοινώνοντας την ένταξή του την περασμένη Παρασκευή (19/3).

Κολοσσός Ρόδου: Ανακοίνωσε τον Ντράγκοβιτς

Η ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η ΚΑΕ Κολοσσός για τη λήξη της συνεργασίας της με τον Γκόινς, συνοδεύοντάς τη με μια αποχαιρετιστήρια-ευχαριστήρια φωτογραφία, αναφέρει τα παρακάτω:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Κένι Γκόινς.

Σύσσωμη η "θαλασσί" οικογένεια ευχαριστεί τον Κένι για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του».

Λύση συνεργασίας με τον Κένι Γκόινς