Αγγέλου: «Αφιερωμένη η νίκη στη μνήμη της μητέρας του Μαυροκεφαλίδη» (vid)

O Βαγγέλης Αγγέλου αφιέρωσε τη νίκη του Ιωνικού στη μνήμη της μητέρας του Λουκά Μαυροκεφαλίδη - Τι είπε ο Νίκος Παπανικολόπουλος

Αγγέλου: «Αφιερωμένη η νίκη στη μνήμη της μητέρας του Μαυροκεφαλίδη» (vid)

Ο Βαγγέλης Αγγέλου αφιέρωσε τη σημερινή νίκη του Ιωνικού στη μνήμη της μητέρας του Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

«Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Η Λάρισα είναι μια καλή ομάδα. Είχε απουσίες κι αυτό της επέτρεψε να μην έχει πίεση και πρέπει στο πρώτο ημίχρονο. Μας τιμώρησε, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ στα στοιχεία του παιχνιδιού. Τη σημερινή προσπάθεια θέλουμε να την αφιερώσουμε στη μνήμη της μητέρας του Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Είναι πολύ σημαντικό το κομμάτι της μητέρας σε κάθε οικογένεια. Αντίστοιχα σε μία ομάδα είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει το οικογενειακό κλίμα».

Ο προπονητής της Λάρισας, Νίκος Παπανικολόπουλος δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Ιωνικό για τη νίκη που έκανε. Νομίζω ότι εξασφάλισε και την παραμονή, γεγονός που είναι πολύ σημαντικό για τους στόχους του. Συγχαρητήρια και στα δικά μας παιδιά για την προσπάθεια. Προφανώς, η έλλειψη των γκαρντ φάνηκε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό, μαζί με τα τρίποντα στην τέταρτη περίοδο, έκριναν το παιχνίδι. Συνεχίζουμε για το επόμενο κρίσιμο ματς που έχουμε».