Μπρέι: «Είμαστε στη μέση ενός...τρελού προγράμματος»

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού, Τι Τζέι Μπρέι έκανε λόγο για σπουδαία νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ το βράδυ της Πέμπτης (11/3) και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια. 

Μπρέι: «Είμαστε στη μέση ενός...τρελού προγράμματος»

Οδηγό για τη συνέχεια αποτελεί για τον Παναθηναϊκό η εικόνα που παρουσίασε απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με τον Αμερικανό γκαρντ των «πράσινων» Τι Τζέι Μπρέι.

Ο Μπρέι στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε και στον αγώνα με τον Ιωνικό αύριο Σάββατο (13/3) στο ΟΑΚΑ για την Basket League.

«Την Πέμπτη πετύχαμε μια σπουδαία νίκη απέναντι στην Μακάμπι για την Ευρωλίγκα. Υπήρξαν ορισμένα σημεία κατά τη διάρκεια του αγώνα που μας έδειξαν τι είδους ομάδα μπορούμε να είμαστε όταν παίζουμε καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Παίξαμε κυριαρχικό μπάσκετ στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης γεγονός που μας δίνει αυτοπεποίθηση.

Πρέπει να παραμείνουμε σε αυτό το επίπεδο για 40 λεπτά προκειμένου να πετύχουμε τα πράγματα που γνωρίζουμε ότι μπορούμε αυτήν τη σεζόν.

Τώρα έχουμε μπροστά μας δύο σημαντικούς διαδοχικούς αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος. Πρέπει να συνεχίσουμε να χτίζουμε τον ρυθμό που βρίσκουμε.

Δεν έχουμε πολύ χρόνο προπόνησης καθώς είμαστε στη μέση ενός… τρελού προγράμματος, οπότε πρέπει να συγκεντρωμένοι νοητικά. Με τον περιορισμένο χρόνο προπόνησης, πρέπει να παραμείνουν αφοσιωμένοι στη δουλειά μας στο παρκέ αλλά και στο βίντεο.

Τα ξαναλέμε σύντομα», έγραψε στο blog του ο Μπρέι.