Βασιλακόπουλος κατά Αυγενάκη: «Κορύφωση της απροκάλυπτα αντιδημοκρατικής πολιτικής»

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, με ανακοίνωσή του, εξαπέλυσε πυρά κατά του Λευτέρη Αυγενάκη για τη νέα διάταξη που κατατέθηκε όσον αφορά στον τρόπο διεξαγωγής των αρχαιρεσιών στις αθλητικές ομοσπονδίες.

Βασιλακόπουλος κατά Αυγενάκη: «Κορύφωση της απροκάλυπτα αντιδημοκρατικής πολιτικής»

Σκληρή ανακοίνωση με αποδέκτη τον Λευτέρη Αυγενάκη εξέδωσε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ εξαπέλυσε πυρά κατά του υφυπουργού Αθλητισμού σχετικά με τη νέα διάταξη για τον τρόπο διεξαγωγής των αρχαιρεσιών στις αθλητικές ομοσπονδίες.

Πιο συγκεκριμένα, υπενθυμίζεται ότι με την εν λόγω διάταξη υπάρχει πλέον δυνατότητα για διεξαγωγή εκλογών Ομοσπονδιών και με τη χρήση της ψηφιακής κάλπης «Ζεύς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η νέα διάταξη που εμπνεύστηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού και οι συν αυτώ είναι η κορύφωση της απροκάλυπτα αντιδημοκρατικής πολιτικής τους και της μοναδικής έννοιας που εξ αρχής είχαν, δηλαδή η άλωση των αθλητικών ομοσπονδιών προς όφελος οικείων και κάθε μορφής συνεργατών. Η ανεξέλεγκτη αυτή τακτική τους, κορυφώνει την ανησυχία και για τις αντιδράσεις του διεθνούς αθλητικού κινήματος για τα πρωτοφανή δρώμενα στην Ελλάδα».