Παναθηναϊκός: Ακόμα ένα θετικό κρούσμα - Έφτασαν τα έντεκα!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως ακόμα ένας παίκτης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό μετά από έλεγχο με τα κρούσματα να φτάνουν συνολικά τα έντεκα

Παναθηναϊκός: Ακόμα ένα θετικό κρούσμα - Έφτασαν τα έντεκα!

Το… γαϊτανάκι των θετικών κρουσμάτων κορονοϊού συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό με την «πράσινη» ΚΑΕ να ανακοινώνει σήμερα πως ένας ακόμα παίκτης βρέθηκε θετικός σε έλεγχο που έγινε.

Πλέον στο «τριφύλλι» μετρούν έντεκα κρούσματα κορονοϊού συνολικά, οκτώ εκ των οποίων είναι παίκτες. Η ομάδα παραμένει σε αυστηρή καραντίνα, χωρίς προπόνηση και άπαντες περιμένουν τα δύο συνεχόμενα αρνητικά τεστ για να επιστρέψουν στη δράση.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως μετά τους τελευταίους ελέγχους ένας ακόμη αθλητής της ομάδας μας διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19.

Η κατάσταση των έντεκα συνολικά νοσούντων, των οκτώ αθλητών και των τριών μελών του σταφ, παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.

Η ομάδα μας παραμένει σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση και κάθε δραστηριότητα έχει διακοπεί από το περασμένο Σάββατο (6/2).

Τα επόμενα τεστ θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα (15/2).