Ηρακλής: Από τον Καστρίτη στον Σκουρτόπουλο

Ο Ηρακλής ήταν κοντά σε συμφωνία με τον Γιάννη Καστρίτη, αλλά τελικά προχώρησε σε deal με τον Θανάση Σκουρτόπουλο, ο οποίος και θα είναι ο νέος κόουτς της ομάδας.

Ηρακλής: Από τον Καστρίτη στον Σκουρτόπουλο

O Hρακλής φέτος έχει κάνει μία εξαιρετική προσπάθεια, χτίζοντας μία ομάδα με αυξημένο μπάτζετ, με φιλοδοξίες, αλλά και ελληνικό κορμό. Τα αρνητικά αποτελέσματα, όμως, έχουν φέρει αλλαγές στη θέση του προπονητή.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία πρόσφατα αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, ήταν κοντά σε συμφωνία για την επιστροφή του κόουτς Γιάννη Καστρίτη. Τελικά, όμως, άλλαξαν τα δεδομένα και έφτασε σε deal με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Θανάση Σκουρτόπουλο! Θα επιστρέψει σε πάγκο σε επίπεδο Basket League για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2017-18 με τον Φάρο.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στην Θεσσαλονίκη για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει το συμβόλαιό του, προτού αναχωρήσει για την Λετονία, εκεί όπου η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τις Βοσνία και Λετονία, στο φινάλε των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2022.