Κάτας: «Μεταγραφή γκαρντ για Euroleague»

O Όντεντ Κάτας αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός ενδέχεται να αποκτήσει κι άλλο γκαρντ με δικαίωμα συμμετοχής στην Euroleague.

Κάτας: «Μεταγραφή γκαρντ για Euroleague»

O Παναθηναϊκός απέκτησε πρόσφατα τον Τι Τζέι Μπρέι αλλά ο Όντεντ Κάτας σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο του Ισραήλ, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί κι άλλος γκαρντ που να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Euroleague.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είπε:

Για τον Μπρέι:

«Είναι ένας παίκτης που τον ήθελα πάρα πολύ ένα διάστημα και στην Χάποελ, αλλά η Μπάγερν ήταν μια πιο ελκυστική επιλογή για τον παίκτη. Είναι ένας παίκτης που μου αρέσει πάρα πολύ, δεν έχει υψηλά νούμερα στους μέσους όρους του αλλά στο σύστημά μου πιστεύω ότι ταιριάζει πάρα πολύ.

Για τους στόχους στη Euroleague:

«Το να πούμε ότι έχουμε μια ευκαιρία για να περάσουμε στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας θα ήταν κάτι πολύ απαιτητικό. Σίγουρα δεν τα παρατάμε».

Για νέα μεταγραφή:

«Ο Μπρέι δεν μπορεί να παίξει στην Ευρωλίγκα. Από την άλλη πλευρά όμως όταν συμφωνήσαμε ο Νέντοβιτς ήταν εκτός για τα παιχνίδια Κυπέλλου. Αναζητούσαμε κάποιον που θα μπορούσε να προσφέρει άμεσα. Είναι ένας έξυπνος παίκτης. Το μπάτζετ είναι περιορισμένο και το να πληρώνουμε ρήτρες είναι κάτι δύσκολο αλλά ίσως κάνουμε άλλη μια επιλογή ενός γκαρντ που θα μπορεί να παίξει στην Euroleague. Εάν το κάνουμε αυτό τότε θα πρέπει να φύγουν άλλοι παίκτες».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας