Παναθηναϊκός: Τρία κρούσματα κορονοϊού στα σημερινά (8/2) τεστ!

Τρία νέα κρούσματα ανιχνεύθηκαν σε παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τα σημερινά τεστ στα οποία υποβλήθηκε όλη η ομάδα των «πρασίνων» και οδηγείται σε αναβολή ο αγώνας Κυπέλλου με το Περιστέρι την Τετάρτη (10/2)

Παναθηναϊκός: Τρία κρούσματα κορονοϊού στα σημερινά (8/2) τεστ!

Τρία νέα κρούσματα κορονοϊού διαγνώστηκαν στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με συνέπεια να διακοπούν οι προπονήσεις, αλλά και να αναβληθεί ο αγώνας Κυπέλλου της Τετάρτης (10/2) με το Περιστέρι για την προημιτελική φάση.

Στα πρωινά τεστ που πραγματοποιήθηκαν εντός της ομάδας εντοπίστηκαν τρία νέα κρούσματα και για να υπάρξει απόλυτη βεβαιότητα άπαντες στην ομάδα του Όντεντ Κάτας έχουν κληθεί για επανεξέταση.

Πρόκειται για παίκτες της ομάδας, ενώ ένας εξ αυτών επειδή είναι οριακά θα επανεξεταστεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ώστε να εξακριβωθεί εάν όντως έχει νοσήσει από τον ιό.

Όπως είναι φυσικό, επικρατεί μεγάλη αναταραχή εντός των τειχών, καθώς υπάρχουν φόβοι για ακόμα μεγαλύτερη διασπορά του ιού μέσα στην ομάδα, όπως και φόβοι πως τις επόμενες μέρες θα προκύψουν και νέα κρούσματα.

Και με δεδομένο το γεγονός πως πρόκειται για αθλητές, στην πλειοψηφία των κρουσμάτων, η διεξαγωγή του προημιτελικού Κυπέλλου με το Περιστέρι, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, την ερχόμενη Τετάρτη (10/02) καθίσταται αδύνατη.

Οι υπόλοιποι τρεις προημιτελικοί του θεσμού (Κολοσσός Ρόδου - Προμηθέας, Λαύριο - ΑΕΚ, Ηρακλής - ΠΑΟΚ) θα διεξαχθούν κανονικά αι στη συνέχεια η διοργάνωση θα διακοπεί μέχρι να βρεθεί νέα ημερομηνία για τα παιχνίδια του θεσμού.

Με βάση μάλιστα τον αρχικό προγραμματισμό, η διοργάνωση μοιάζει αδύνατο να ολοκληρωθεί πριν από τις 10 Απριλίου, καθώς δεν υπάρχει κενό διάστημα για αγώνες μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Οι «πράσινοι» έχουν ενημερώσει με υπευθυνότητα όλες τις αρμόδιες αρχές (ΕΟΔΥ, ΕΟΚ) και εκτός από ανακοινώσεις αναμένεται να αποφασιστούν και τα μέτρα που θα ληφθούν.