Παναθηναϊκός: Τρία κρούσματα κορονοϊού - Ζήτησε αναβολή με ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως βρέθηκαν τρία νέα κρούσματα κορονοϊού και κατέθεσε αίτημα αναβολής του αυριανού (7/2, 17.00) αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την Basket League

Παναθηναϊκός: Τρία κρούσματα κορονοϊού - Ζήτησε αναβολή με ΠΑΟΚ

Τρία είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού τα οποία ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά τις νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν άπαντες στο «τριφύλλι».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες σε νέα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι «πράσινοι» πέραν του παίκτη διαγνώστηκαν με τον ιό και δύο μέλη του τεχνικού τιμ της ομάδας.

Μάλιστα συνολικά τα κρούσματα στον Παναθηναϊκό μέχρι στιγμής είναι τέσσερα.

Παναθηναϊκός: Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού μέσα σε 3 μέρες - Προς αναβολή με ΠΑΟΚ

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως τρία ακόμη μέλη της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικά στον Covid-19.

Η κατάσταση των τεσσάρων συνολικά νοσούντων παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.

Παράλληλα, λόγω της έκτακτης κατάστασης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα αιτηθεί από τον ΕΣΑΚΕ την αναβολή της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη».

Οι «πράσινοι» αναμένουν την επίσημη απάντηση του ΕΣΑΚΕ στο αίτημα που έχουν καταθέσει, με το υγειονομικό πρωτόκολλο να αναφέρει πως αγώνας αναβάλλεται εάν στο τελευταίο τεστ πριν την αναμέτρηση υπάρξουν τρία θετικά κρούσματα σε παίκτες ή μέλη του τεχνικού τιμ.

Η αγωνία στους «πράσινους» είναι στο κατακόρυφο, καθώς εκφράζονται φόβοι πως η διασπορά στα αποδυτήρια της ομάδας ίσως να είναι εκτεταμένη και όλη η ομάδα αναμένεται να υποβληθεί σε νέα τεστ αύριο.

Ερωτηματικά γεννώνται εξάλλου και για τα ματς των προημιτελικών στο Κύπελλο, που έχουν προγραμματιστεί μέσα στην εβδομάδα, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει ήδη μπει σε καραντίνα.