Ντάριλ Μέικον: Στην Ελλάδα για την ΑΕΚ

Ο Ντάριλ Μέικον έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ

Ντάριλ Μέικον: Στην Ελλάδα για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ υποδέχτηκε τον Ντάριλ Μέικον το απόγευμα της Δευτέρας, με τον Αμερικανό γκαρντ έτοιμο να ενισχύσει την προσπάθεια της «Ένωσης» σε Ελλάδα και Ευρώπη ως το τέλος της σεζόν.

Ο Ντάριλ Μέικον έμεινε ελεύθερος -και τυπικά- από την Γαλατασαράι το μεσημέρι της Δευτέρας (01/02), με σκοπό να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Ανάμεσα στην ομάδα και τον παίκτη υπήρχε συμφωνία εδώ και αρκετές ημέρες, με τον 25χρονο γκαρντ να τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, ώστε να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή των «κιτρινόμαυρων».

Ο άλλοτε παίκτης των Ντάλας Μάβερικς και της Μαϊάμι Χιτ έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας στη χώρα μας και θα ξεκουραστεί, καθώς η Τρίτη (02/02) αναμένεται να είναι μια... γεμάτη μέρα για τον ίδιο.

Το πρόγραμμα του απόφοιτου του Αρκάνσας περιλαμβάνει εξετάσεις και στη συνέχεια την ανακοίνωση της μεταγραφής του από την ΑΕΚ, με την Κυπελλούχο Ελλάδας να ολοκληρώνει έτσι μια πολύ σημαντική κίνηση, η οποία την ενισχύει σημαντικά στην περιφέρεια ενόψει των υποχρεώσεών της σε Basket League, Κύπελλο Ελλάδας και BCL.