Μπαρτζώκας: «Δεν μπορούμε να κλαίμε» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το φιλικό με τον Ιωνικό αναφέρθηκε στα νεαρά μέλη της ομάδας, τους τραυματίες και τον Παναθηναϊκό

Μπαρτζώκας: «Δεν μπορούμε να κλαίμε» (vid)

Στα νεαρά μέλη της ομάδας, τους τραυματίες και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το παιχνίδι με τον Ιωνικό στο ΣΕΦ.

Ολυμπιακός-Ιωνικός 88-93: Κέρδος οι μικροί

Αρχικά είπε: «Παίξαμε σε 20 μέρες 7 απαιτητικά παιχνίδια, με παράταση, είχαν μεγάλη ένταση και ήταν μια καλή ευκαιρία να δούμε παιδιά που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής αλλά μας βοηθάνε πολύ στην προπόνηση. Ήταν χρήσιμο φιλικό, ο Ιωνικός έπαιξε ζώνη για 40 λεπτά, εμείς έπρεπε να κάνουμε κάποιες προσαρμογές».

Για τους τραυματισμούς είπε: «Ο Βεζένκοφ θα είναι διαθέσιμος να κάνει προπόνηση, θα δούμε αν πονάει, αυτή τη στιγμή έχει ακόμα ενοχλήσεις. Ο Παπανικολάου δεν θα είναι όμως. Ο Σλούκας είχε παίξει πάρα πολύ και έμεινε έξω προληπτικά και ο ΜακΚίσικ επίσης έπαιξε τα πρώτα 8-9 λεπτά. Μέχρι την Παρασκευή που παίζουμε θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τρεις καλές προπονήσεις».

Για τον Παναθηναϊκό: «Για την ελληνική πραγματικότητα πάντα είναι διαφορετικό, αλλά δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε διαφορετικά εμείς. Οι προπονητές έχουν μια συγκεκριμένη προετοιμασία. Κοιτάς τον αντίπαλο και τακτικά τι θα κάνεις. Κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο. Είμαστε μια ομάδα καινούρια, υπάρχει αναπροσαρμογή ρόλων. Είμαστε ανταγωνιστικοί, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα, το Μιλάνο, τη Ζαλγκίρις. Τα χάσαμε δεν μπορούμε να κλαίμε».