Σταυρόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει εμπειρία, ποιότητα και μέταλλο»

Στο ΣΕΦ βρέθηκε ο GM της Αρμάνι Μιλάνο Χρήστος Σταυρόπουλος για να δει τον φιλικό αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ιωνικό

Σταυρόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει εμπειρία, ποιότητα και μέταλλο»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει (20:00/ΕΡΤ3) τον Ιωνικό σε φιλικό παιχνίδι, το οποίο γίνεται στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των «ερυθρόλευκων» για την πανδημία του κορονοϊού.

Στο ΣΕΦ βρέθηκε και ο GM της Αρμάνι Μιλάνο, Χρήστος Σταυρόπουλος. Ο πρώην ισχυρός παράγοντας των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του αλλά και στο επερχόμενο ντέρμπι των αιωνίων.

Πιστεύω ο στόχος ήταν να ήμασταν εκεί που βρισκόμαστε. Έχει αρκετό δρόμο, έχουμε δώδεκα παιχνίδια, δεν έχουμε δώσει ακόμη το εκτός έδρας με την Ζενίτ. Οι περισσότεροι λένε ότι θα χρειαστούμε 19 νίκες, αλλά υπάρχει δρόμος ακόμα.

Είναι μία χρονιά περίεργη. Είμαστε ικανοποιημένοι για την πορεία της ομάδας. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, το Final 8 στην Ιταλία.

Ο Ιανουάριος ήταν ένας πολύ δύσκολος μήνας, συνήθως σ’ αυτόν και τον επόμενο κρίνονται πολλά πράγματα.

Ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα, την εμπειρία και το μέταλλο. Μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό βασίζεται πολύ στον κόσμο της και δεν είναι περίεργο ότι έχει πολλές νίκες εκτός.

Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει αρκετά πίσω, αλλά παραμένει μία επικίνδυνη ομάδα. Δυστυχώς παίζουμε Παρασκευή με την Βιλερμπάν και δεν θα μπορέσω να παρακολουθήσω το ντέρμπι» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ΕΡΤ ο GM της Αρμάνι.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας