Ολυμπιακός - Ιωνικός: Δωρεές στην «Κιβωτό του κόσμου και στο «Μαζί για το παιδί»

Η τεράστια προσφορά του Ολυμπιακού για την πανδημία του κορονοϊού συνεχίστηκε και στο φιλικό παιχνίδι με τον Ιωνικό στο ΣΕΦ.

Ολυμπιακός - Ιωνικός: Δωρεές στην «Κιβωτό του κόσμου και στο «Μαζί για το παιδί»

Ο κύριος λόγος των φιλικών του Ολυμπιακού τις Δευτέρες είναι η κοινωνική προσφορά κατά του κορονοϊού, η οποία φυσικά συνεχίστηκε και στο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός λοιπόν Νίκος Λεπενιώτης παρέδωσε στην «Κιβωτό του Κόσμου» γάντια για τις ανάγκες του προσωπικού του οργανισμού.

Στη συνέχεια ο GM των «ερυθρόλευκων» μαζί με τον Βαγγέλη Κουρή της bwin παρέδωσαν στο «Μαζί για το Παιδί», 10.000 ιατρικές μάσκες μίας χρήσης για τις ανάγκες των οργανισμών που υποστηρίζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Ο Κώστας Παπανικολάου ακολούθως πρόσφερε στον διοικητή του Περιφερειακού Γενικού νοσοκομείου Νίκαιας «Αγ. Παντελεήμων», αντισηπτικά για το προσωπικό του νοσοκομείου. Με αυτόν τρόπο θέλησαν να ευχαριστήσουν το προσωπικό για το τεράστιο έργο και τις προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά.

Τέλος, ο Σάσα Βεζένκοφ πρόσφερε στον οίκο ευγηρίας «Μέλαθρον» και στη μονάδα ηλικιωμένων «Μαρέπη», μάσκες μίας χρήσης. Εκ μέρους των δύο ιδρυμάτων, τις επιταγές παρέλαβε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ιωνικός Βαγγέλης Τσάπας.