ΑΕΚ: Συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ Μέικον

Η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση μεταγραφής στο μπάσκετ. Έχει συμφωνήσει με τον Αμερικανό γκαρντ, Ντάριλ Μέικον.

ΑΕΚ: Συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ Μέικον

Ο Ντάριλ Μέικον αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας και την ομάδα της ΑΕΚ. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ και μένει να ταξιδέψει στην Ελλάδα, να υπογράψει και να ανακοινωθεί από την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ.

Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ (1,88μ.) έρχεται με στόχο φυσικά να βοηθήσει την ομάδα της ΑΕΚ που έχει αρκετά ζητήματα με τραυματισμούς.

Ο Μέικον, αποφοίτησε το 2018 από το Arkansas και δεν έγινε ντραφτ, έπαιξε το 2018/19 σε οκτώ ματς με τους Μάβερικς, αλλά δεν κατάφερε να βρει θέση στο ΝΒΑ και μετά την παρουσία του πέρσι στην G League, τη φετινή αγωνιστική περίοδο αποφάσισε να περάσει τον Ατλαντικό και να παίξει στην Ευρώπη.

Τον Ιούλιο έκλεισε στην Γαλατάσαραϊ με την οποία έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις. Στο Basketball Champions League είχε 19,5 πόντους (87% στις βολές, 59,1% στα δίποντα, 55,6% στα τρίποντα), 3,7 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ σε 31,1 λεπτά κατά μέσο όρο.

Δεν συνεχίζει όμως στην Τουρκική ομάδα που φέτος δεν κάνει καλές εμφανίσεις. Ο Μέικον μάλιστα έλυσε το συμβόλαιό του και είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή σε ομάδα που εκείνος επιθυμεί και όπως όλα δείχνουν είναι η ΑΕΚ.