Περιστέρι: Ατομικό πρόγραμμα ο Μάντζαρης ενόψει Ιωνικού

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης εξακολουθεί να προπονείται ατομικά και δεν συμμετέχει στο ομαδικό πρόγραμμα του Περιστερίου, ενώ πλησιάζει το παιχνίδι με τον Ιωνικό για τη 13η αγωνιστική της Basket League.

Περιστέρι: Ατομικό πρόγραμμα ο Μάντζαρης ενόψει Ιωνικού

Με μοναδικό απόντα τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, το Περιστέρι προετοιμάζεται για την εντός έδρας συνάντηση με τον Ιωνικό το ερχόμενο Σάββατο (30/1) στις 5:00 το απόγευμα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League.

Η ομάδα της δυτικής όχθης αφήνει πίσω το άτυχο παιχνίδι με τη VEF Ρίγα στη Λετονία, όπου η ήττα στο τελευταίο δευτερόλεπτο έφερε τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του Basketball Champions League, και στρέφει πλέον την προσοχή της στο πρωτάθλημα.

Πέραν του έμπειρου 30χρονου πλέι μέικερ λοιπόν, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ενόψει του αγώνα με τους Νικαιώτες στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου». Μάλιστα σήμερα (28/1) ο προπονητής Αργύρης Πεδουλάκης και οι συνεργάτες του ανέλυσαν στο βίντεο τον προσεχή αντίπαλο και επισήμαναν στους «κυανοκίτρινους» παίκτες τα δυνατά και αδύνατα σημεία στο παιχνίδι τους.

Τέλος, πριν από την έναρξη της προπόνησης όλα τα μέλη της ομάδας του ΓΣΠ υποβλήθηκαν στο καθιερωμένο τεστ κορονοϊού, όπως προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, το οποίο τηρούν με απόλυτη ακρίβεια.