Μπιλλής: «Κουβαλάμε ακόμα την εντός έδρας ήττα από το Μεσολόγγι στον πρώτο γύρο»

Ο φόργουορντ του Κολοσσού Σωτήρης Μπιλλής δήλωσε ενόψει του σαββατιάτικου (30/1) αγώνα με το Μεσολόγγι στο Αγρίνιο ότι στη Ρόδο έχουν ακόμα στο μυαλό τους την εντός έδρας ήττα από την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας στον πρώτο γύρο.

Μπιλλής: «Κουβαλάμε ακόμα την εντός έδρας ήττα από το Μεσολόγγι στον πρώτο γύρο»

Ο Κολοσσός θα ταξιδέψει στην Αιτωλοακαρνανία για να αντιμετωπίσει το Μεσολόγγι το ερχόμενο Σάββατο (30/1) στις 17:00 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League.

Οι Ροδίτες, οι οποίοι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό, θα παραταχθούν στο ΔΑΚ Αγρινίου με σκοπό να πάρουν τη ρεβάνς τής εντός έδρας ήττας τους από το Μεσολόγγι με σκορ 66-77 στον πρώτο γύρο στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου.

Εκείνο το παιχνίδι δείχνουν πως δεν έχουν ξεχάσει οι νησιώτες, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του Σωτήρη Μπιλλή. Ο 24χρονος φόργουορντ δήλωσε για τον μεθαυριανό αγώνα στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της ομάδας (www.kolossosbc.gr):

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με το Μεσολόγγι. Ένα ματς που το… κρατάμε από τον πρώτο γύρο, καθώς κουβαλάμε την ήττα που είχαμε γνωρίσει στην έδρα μας. Από την πλευρά μας, θέλουμε να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό και να δώσουμε συνέχεια στο σερί των καλών εμφανίσεων που κάνουμε. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά και να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε από εδώ και πέρα».