Γιατράς για τον φετινό Προμηθέα: «Φέτος έφτιαξα την ομάδα 3 φορές»

Ο Μάκης Γιατράς αναφέρθηκε τόσο στη νίκη επί της ΑΕΚ, όσο και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον φετινό Προμηθέα.

Γιατράς για τον φετινό Προμηθέα: «Φέτος έφτιαξα την ομάδα 3 φορές»

Ο Προμηθέας νίκησε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, σημειώνοντας μία σημαντική επικράτηση ενόψει της συνέχειας. Ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας, Μάκης Γιατράς, αναφέρθηκε τόσο στο αποτέλεσμα, όσο και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην τρέχουσα σεζόν.

Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου έκανα πολύ καλή εμφάνιση. Δημιουργήθηκε πρόβλημα με τον Αγραβάνη αλλά όπως αλλάξαμε την άμυνα το μειονέκτημα έγινε πλεονέκτημα. Ελέγξαμε το παιχνίδι και κερδίσαμε μια καλή ομάδα που είχε προβλήματα απουσιών. Συνεχίζουμε, δεν έγινε κάτι. Φτιάχνουμε την ομάδα ακόμα. Ήρθε ο Έβανς, περιμένουμε έναν ακόμα παίκτη. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη με το Λαύριο και μετά θα δούμε τα υπόλοιπα παιχνίδια».

Για το γεγονός πως φτιάχνει πάλι την ομάδα: «Φέτος έφτιαξα την ομάδα 3 φορές. Αυτή είναι τρίτη φορά. Όλοι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι. Είναι δύσκολο γίνεται προσπάθεια. Είναι πρωτόγνωρο και δεν το έχω συνηθίσει αυτό. Είναι δύσκολο».

Για τον Τζέριαν Γκραντ: «Είμαι περήφανος που ο Προμηθέας έδωσε μια ευκαιρία που δεν θα μου την έδινε κανένας. Όλα όσα έχω ζήσει έιναι λόγω του Προμηθέα. Είμαι περήφανος. Βγήκε μια ανακοίνωση από τους προπονητές. Εκ μέρους της ομάδας συντασσόμαστε με την ανακοίνωση και την υπογράφουμε και εμείς. Ξέρω ότι υπάρχει κόσμος όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και παντού που δεν έχουν να φάνε. Πρέπει να βρούμε τρόπο να βοηθήσουμε όλοι».

Για το πού κρίθηκε το παιχνίδι: «Η άμυνα ξεκίνησε από τη στιγμή που βγήκε ο Αγραβάνης. Μαν το man με αλλαγές. Μπήκαν και σουτ. Ο Λούντζης ήταν εξαιρετικός και όχι γιατί έβαλε τα σουτ, αλλά βοήθησε και στην άμυνα. Οι αριθμοί λένε και δεν λένε την αλήθεια. Η ΑΕΚ έπαιξε με ψηλά σχήματα και είχε άλλη τακτική. Μας βγήκε το παιχνίδι».

ΑΕΚ- Προμηθέας 75-82: Με «όπλο» την άμυνά του…(highlights)

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας