Άρης: Χωρίς Μιλόσεβιτς και Ντραγκίτσεβιτς με ΠΑΟ, τελευταία στιγμή για Σούλερ, Λιτλ

Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Άρης ενόψει του κυριακάτικου (17/1) εξ αναβολής αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο «Nick Galis Hall» για την 4η αγωνιστική της Basket League. Απόντες θα είναι οι Μιλόσεβιτς και Ντραγκίτσεβιτς και αμφίβολη μέχρι την έναρξη του ματς η συμμετοχή των Σούλερ, Λιτλ.

Άρης: Χωρίς Μιλόσεβιτς και Ντραγκίτσεβιτς με ΠΑΟ, τελευταία στιγμή για Σούλερ, Λιτλ

Ο Άρης ολοκλήρωσε σήμερα (16/1) με μία απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του για το αυριανό (17/1, 18:00) παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στο «Nick Galis Hall». Η συνάντηση είναι εξ αναβολής, θα μεταδοθεί σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 3 και συμπεριλαμβανόταν στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Basket League.

Ωστόσο οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν πολλά αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του αγώνα με τους «πράσινους». Για την ακρίβεια ο Μίλαν Μιλόσεβιτς και ο Βλαντιμίρ Ντραγκίτσεβιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θα απουσιάσουν από τη σημαντική αναμέτρηση. Μόνος του γυμνάστηκε και ο Τζαμάλ Σούλερ, ενώ ο Μάριο Λιτλ συμμετείχε σε ένα μέρος της ομαδικής προπόνησης και συνέχισε με ατομικό. Ο μεν Σούλερ χτύπησε στο δεξί μάτι στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης της Παρασκευής (15/1) και παραπονέθηκε για πόνους. Ο δε Λιτλ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού. Ο Σούλερ θα εξεταστεί την Κυριακή (17/1) εκ νέου από οφθαλμίατρο και η συμμετοχή του, όπως και του Λιτλ, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Μιλώντας στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της ΚΑΕ Άρης (www.arisbc.gr) για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟ, ο προπονητής των Θεσσαλονικέων, Σάββας Καμπερίδης, υποστήριξε τα παρακάτω:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με ποιότητα και αθλητικότητα. Γνωρίζουμε ότι πάντα αντιμετωπίζει τους αγώνες στο "Nick Galis Hall" με συγκέντρωση και σεβασμό, οπότε περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο τρόπος που θα υποστηρίξουμε τον αμυντικό παίκτη της μπάλας, ο έλεγχος των ριμπάουντ και το αμυντικό τρανζίσιον θα ορίσουν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της αναμέτρησης».