Σφαιρόπουλος: «Θα συζητήσουμε για το μέλλον»

Χωρίς τίτλο ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον Ολυμπιακό και με τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν αναζήτησε δικαιολογίες.

Σφαιρόπουλος: «Θα συζητήσουμε για το μέλλον»

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να μένει χωρίς τίτλο, αφού έχασε και το πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν στο ΟΑΚΑ αν και είχαν κάνει ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αναζήτησε δικαιολογίες και είπε πως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα δεν είχε συγκέντρωση και παράλληλα στάθηκε στην ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο ΟΑΚΑ.

«Πιστεύω ότι ενώ στην αρχή ήμασταν συγκεντρωμένοι και ελέγχαμε τον ρυθμό και πήγαμε το παιχνίδι όπως θέλαμε. Πιστεύω ότι επηρεαστήκαμε στη διακοπή. Χάσαμε τη συγκέντρωση μας, μπήκε και ο κόσμος στην εξίσωση δώσαμε εύκολα καλάθια και βρήκε ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι του. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, είμαι περήφανος για το πώς παίξαμε αυτό το παιχνίδι. Είναι δύσκολο για κάθε ομάδα να μείνει συγκεντρωμένη με αυτές τις συνθήκες», ήταν τα λόγια του κόουτς του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά στη σεζόν και στα πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά και στο μέλλον είπε: «Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα μείναμε χωρίς τίτλο και θα κάνουμε την αυτοκριτική μας και θα συζητήσουμε με τη διοίκηση για το μέλλον και να παρθούν αποφάσεις».