Μεσολόγγι σε ΚΕΔ: «Προκλητική, ειρωνική και ανάρμοστη συμπεριφορά του Μάνου»

Δημόσια επιστολή στην ΚΕΔ/ΕΟΚ από το Μεσολόγγι-Χαρίλαο Τρικούπη για τον διαιτητή Τάσο Μάνο.

Μεσολόγγι σε ΚΕΔ: «Προκλητική, ειρωνική και ανάρμοστη συμπεριφορά του Μάνου»

Ακόμα μία ομάδα προστέθηκε στη μακρά λίστα αυτών που έχουν εκφράσει τα παράπονά τους για τον διαιτητή Τάσο Μάνο, τόσο για τα σφυρίγματά του, όσο και για την εν γένει συμπεριφορά του.

Το Μεσολόγγι-Χαρίλαος Τρικούπης, που παίζει για πρώτη φορά στην Basket League εξέφρασε έντονα παράπονα για τον Τάσο Μάνο, όχι μόνο για τις αποφάσεις του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την συμπεριφορά του κατά των μέλλων της ομάδας των νεοφώτιστων, την οποία χαρακτήρισαν «προκλητική, ειρωνική και ανάρμοστη».

Η δημόσια επιστολή της ομάδας αναφέρει:

«Αξιότιμοι κύριοι της ΚΕΔ/ΕΟΚ,

Από την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 που βρεθήκαμε για πρώτη φορά σε εθνική κατηγορία έως και σήμερα δεν έχουμε εκφραστεί ποτέ δημόσια κατά κάποιου διαιτητή, ακόμα και σε παιχνίδια όπου η ομάδα μας αδικήθηκε. Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε και έχουμε τη πεποίθηση ότι τα όποια διαιτητικά λάθη συμβαίνουν κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού είναι ανθρώπινα και χωρίς δόλο. Το ίδιο θεωρούμε και για το χθεσινό παιχνίδι μας κόντρα στον ΠΑΟΚ στο οποίο θεωρούμε ότι αδικήθηκε η ομάδα μας από τη διαιτητική τριάδα. Παρόλα αυτά θα θεωρήσουμε και πάλι ότι πρόκειται για ανθρώπινα λάθη που δεν κρύβουν δόλο και σκοπιμότητα.

Σε αυτό που θα εστιάσουμε όμως και δεν θα δείξουμε καμία ανοχή καθώς συμβαίνει για δεύτερη συνεχόμενη φορά είναι η προκλητική, ειρωνική και ανάρμοστη συμπεριφορά του πρώτου διαιτητή της αναμέτρησης κυρίου Αναστάσιου Μάνου κατά των μελών της αποστολής της ομάδας μας. Ο κύριος Μάνος έχει σφυρίξει φέτος δύο παιχνίδια της ομάδας μας κόντρα στο Περιστέρι την 4η αγωνιστική και κόντρα στο ΠΑΟΚ την 11η αγωνιστική. Και στα δύο παιχνίδια αυτά η ομάδα μας εκτός από τα πολλά παράπονα που έχει για τα σφυρίγματα του, έχει πολλά παράπονα από τη συμπεριφορά του απέναντι στην αποστολή της ομάδας μας.

Όλα αυτά τα χρόνια η συμπεριφορά των μελών του πάγκου μας ήταν πάντα κομψή και πότε δεν δημιουργήσαμε πρόβλημα σε οποιαδήποτε διαιτητή. Για το λόγο αυτό λοιπόν ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ τέτοιες συμπεριφορές οι οποίες μας προσβάλλουν και μας υποτιμούν. Ζητούμε συνεπώς από τα μέλη της ΚΕΔ /ΕΟΚ την εξαίρεση του διεθνή διαιτητή Αναστάσιου Μάνου από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας μας έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Με εκτίμηση το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Γ. Σ Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου».