Βόβορας: Τι δήλωσε αποχαιρετώντας τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Γιώργο Βόβορα, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους «πράσινους» ενόψει της συνέχειας. 

Βόβορας: Τι δήλωσε αποχαιρετώντας τον Παναθηναϊκό

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η συνεργασία του Γιώργου Βόβορα με τον Παναθηναϊκό καθώς οι «πράσινοι» γνωστοποίησαν μέσω ανακοίνωσης το διαζύγιο.

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Βόβορας

Από την πλευρά του ο Έλληνας προπονητής αποχαιρέτησε τους παίκτες της ομάδας, ενώ τους ευχήθηκε καλή επιτυχία ενόψει της συνέχειας.

Βόβορας: «Ήμασταν απαράδεκτοι. Μόνο συγνώμη μπορούμε να πούμε...»

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω την οικογένεια του Παναθηναϊκού, της οποίας νιώθω μέλος, έπειτα από τα όσα έζησα εδώ όλα αυτά τα χρόνια. Κρίναμε πως για το καλό του Συλλόγου έπρεπε να πάρουμε αυτήν την απόφαση. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στην ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό».

Λαύριο – Παναθηναϊκός 92-82: Τρομερό Λαύριο εξέθεσε τον Παναθηναϊκό (highlights)

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Βόβορα.
Ευχαριστούμε θερμά τον Γιώργο για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στον Σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, κατά τα οποία υπήρξε μέλος της οικογένειάς μας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».