Καλύβας: «Μεγάλη ευθύνη να είσαι προπονητής του Ηρακλή»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή πραγματοποίησε ο Στέργιος Καλύβας. 

Καλύβας: «Μεγάλη ευθύνη να είσαι προπονητής του Ηρακλή»

Την Παρασκευή (25/12) η ΚΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε τον Στέργιο Καλύβα στη θέση του προπονητή.

Επίσημο: Νέος προπονητής του Ηρακλή ο Καλύβας

Ο Έλληνας τεχνικός πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις τονίζοντας πως είναι τεράστια ευθύνη για τον ίδιο να προπονεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης, στην οποία θέλει μεταξύ άλλων να αφήσει το στίγμα του.

Με την ευκαιρία της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, αλλά και ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Καλύβας δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας μας που μου δίνει αυτή την ευκαιρία να αφήσω το δικό μου στίγμα σε αυτή την μεγάλη ομάδα.

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας μιας ομάδας όπως ο Ηρακλής είναι μία τεράστια ευθύνη της οποίας οφείλω να φανώ αντάξιος. Εύχομαι να επιτευχθεί ο στόχος όλων μας που δεν είναι άλλος από το να δίνουμε συνέχεια χαρές στους φίλους του Συλλόγου μας.

Έχοντας, άλλωστε, ζήσει αξέχαστες στιγμές πέρσι στο γήπεδο μας, εύχομαι πολύ σύντομα να έχουμε ξανά μαζί μας τον υπέροχο κόσμο, πηγή έμπνευσης και δύναμης της ομάδας μας.

Την Κυριακή καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την πιο δυνατή ομάδα στην ελληνική Λίγκα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν σε ένα τέτοιο παιχνίδι».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας