Κολοσσός: Τέλος ο Ντάστι Χάνας!

Παρελθόν ο Ντάστι Χάνας από τον Κολοσσό Ρόδου. Ο Αμερικανός γκαρντ επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους και αποχώρησε από την ομάδα.

Κολοσσός: Τέλος ο Ντάστι Χάνας!

Ο Ντάστι Χάνας αποτελεί παρελθόν από τον Κολοσσό Ρόδου. Επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους και αποχώρησε πριν καλά-καλά συμπληρώσει έναν μήνα στη χώρα μας!

Τέλος ο Ντάστι Χάνας από τον Κολοσσό Ρόδου που είχε ανακοινώσει την ολοκλήρωση της μεταγραφής πριν από περίπου έναν μήνα.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ συμφώνησε με τους Ροδίτες στις 27 Νοεμβρίου και σήμερα (22/12) αποχώρησε. Πρόλαβε και έπαιξε σε τρία ματς στην Basket League όπου και μέτρησε 12 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού Ρόδου για την λύση της συνεργασίας με τον Ντάστι Χάνας:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ντάστι Χάνας, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει για οικογενειακούς λόγους. Ευχόμαστε στον Ντάστι να είναι όλα καλά με την οικογένειά του και καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ο Χάνας είναι 27 ετών, έχει ύψος 1.93 και είναι απόφοιτος του Αρκάνσας. Το 2017 δεν επελέγη στο NBA Draft, όμως κατάφερε να αγωνιστεί στο ΝΒΑ με τους Μέμφις Γκρίζλις.

Μάλιστα το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το έχει περάσει στην G-League, καθώς έχει αγωνιστεί στη θυγατρική ομάδα των «αρκούδων», τους Memphis Hustle.

Την σεζόν που πέρασε ο άσος από το Αρκάνσας μέτρησε 21,4 πόντους με 46,8% στα σουτ εντός πεδιάς και 44,7% στα τρίποντα, ενώ είχε 2,2 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ στα 37 παιχνίδια που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της G-League με την θυγατρική ομάδα των Γκρίζλις.

Ο Κολοσσός ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή εμπειρία του, καθώς από το 2017 μέχρι να έρθει στη χώρα μας αγωνιζόταν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.