Μαντζούκας για Ολυμπιακό: «Δεν θεωρούσα πως ήταν το καλύτερο για μένα» (vid)

Ο Λευτέρης Μαντζούκας, στην τελευταία του παρουσία με τον Προμηθέα, μίλησε  ως παίκτης του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό.

Μαντζούκας για Ολυμπιακό: «Δεν θεωρούσα πως ήταν το καλύτερο για μένα» (vid)

Τις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης του Παναθηναϊκού πλέον έκανε ο Λευτέρης Μαντζούκας, ο οποίος είχε την τελευταία παρουσία του (δεν έπαιξε) με τον Προμηθέα, καθώς ενσωματώνεται πλέον στους «πράσινους».

Αρχικά είπε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να συμμετάσχω στο παιχνίδι. Δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε η τελευταία παρουσία μου εδώ με μια νίκη. Προσπάθησαν πολύ τα παιδιά. Εγώ θα είπα στον κόουτς πως αν με χρειαστεί θα είμαι έτοιμος. Ο κόουτς θεώρησε θα είναι καλύτερο να προφυλαχθώ».

Για το «ταξίδι» με τον Προμηθέα είπε: «Σίγουρα για μένα ο Προμηθέας είναι μια οικογένεια για μένα. Είχαμε ένα ωραίο ταξίδι».

Για την πρόταση του Παναθηναϊκού: «Ήρθαν σχετικά γρήγορα τα πράγματα. Δεν περίμενα να γίνει κάτι μέσα στη χρονιά. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, πλησίασαν τους ανθρώπους που με αντιπροσωπεύουν. Θεώρησα πως ήταν το καλύτερο για μένα αυτή τη στιγμή. Θα προσπαθήσω να αποδείξω στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και στον εαυτό μου κυρίως, ότι αξίζω να παίζω με αυτή την ομάδα».

Για το τι πήγε στραβά με τον Ολυμπιακό: «Δεν πήγε κάτι στραβά, απλά δεν θεωρούσα πως ήταν το καλύτερο για μένα. Θεωρούσα πως αυτή η πρόταση (του Παναθηναϊκού) για μένα είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή».