Άρης: Χωρίς Ντραγκίτσεβιτς και Μιλόσεβιτς στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Ο τεχνικός ηγέτης του Άρη, Σάββας Καμπερίδης, μίλησε για το αυριανό (20/12) παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, από το οποίο θα απουσιάσουν οι Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς και Μίλαν Μιλόσεβιτς.

Άρης: Χωρίς Ντραγκίτσεβιτς και Μιλόσεβιτς στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Έναν ακόμη εκτός έδρας αγώνα, τον τέταρτο στη σειρά, δίνει αύριο (20/12, 17:00, ΕΡΤ3) ο Άρης κόντρα στην ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα ενόψει της κυριακάτικης δοκιμασίας τους στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων απέναντι στην «Ένωση», καθώς είναι δεδομένο ότι θα απουσιάσουν οι Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς και Μίλαν Μιλόσεβιτς. Η απώλεια των δύο ψηλών αποδυναμώνει εκ των πραγμάτων τη frontline της ομάδας ενόψει του αυριανού αγώνα.

Ο μεν Μαυροβούνιος σέντερ υποβάλλεται σε θεραπείες στο γόνατο του δεξιού ποδιού, ο δε Βόσνιος φόργουορντ ακολουθεί επίσης θεραπείες στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού ποδιού.

Την αποστολή των «κίτρινων», που βρίσκεται από σήμερα (19/12) το μεσημέρι στην Αθήνα, απαρτίζουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Σούλερ, Σταμάτης, Σλαφτσάκης, Φλιώνης, Χαριτόπουλος, Σιδηροηλίας, Κουζέλογλου, Καλαϊτζίδης, Γεωργάκης, Τσάλμερς, Λιτλ, Ντεκόζι.

Ο Άρης θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με μία απογευματινή προπόνηση στην πρωτεύουσα.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου (www.arisbc.gr) για το ματς με τον «Δικέφαλο», ο προπονητής του Άρη, Σάββας Καμπερίδης, υπογράμμισε τα εξής:

«Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ολοκληρώνει τη σειρά των εκτός έδρας αγώνων. Η νίκη επί της Λάρισας ήταν σημαντική, όμως η ομάδα θα πρέπει να επιδείξει πολύ μεγαλύτερη αμυντική συνέπεια αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Η επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ είναι υψηλού επιπέδου, καθώς πρόκειται για μια ομάδα με ταλέντο, εμπειρία και προπονητική ταυτότητα. Σε όλους τους αγώνες ως τώρα παρουσιάζουμε μεταπτώσεις στην απόδοσή μας, οι οποίες μας έχουν στοιχίσει. Θα πρέπει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη σταθερότητα, εφόσον θέλουμε να κερδίζουμε».