Παναθηναϊκός: Έκανε το «μπαμ» με Μαντζούκα

O Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Προμηθέα και απέκτησε το μεγαλύτερο ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ, τον Λευτέρη Μαντζούκα.

Παναθηναϊκός: Έκανε το «μπαμ» με Μαντζούκα

Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε με χαμηλούς τόνους και ολοκλήρωσε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες του "ΦΩΤΟΣ", οι "πράσινοι" ήρθαν σε συμφωνία με τον Προμηθέα για την απόκτηση του μεγαλύτερου ταλέντου του ελληνικού μπάσκετ.

Ο λόγος για τον 17χρονο (8/7/2003) φόργουορντ (2.07 ύψος), Λευτέρη Μαντζούκα, ο οποίος διαπρέπει στις μικρές κατηγορίες, αλλά και με την Εθνική Νέων. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα FIBA Under-16 του 2019, είχε κατά μέσο όρο 15,0 πόντους, 9,1 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ ανά παιχνίδι.

Εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνιση του με τους Έφηβους του Προμηθέα κόντρα στους αντίστοιχους του Ολυμπιακού, όταν και μέτρησε 37 πόντους, 22 ριμπάουντ και 7 ασίστ, σε μία τρομερή εμφάνιση. Ένας φόργουορντ που μπορεί να παίξει τόσο στο "3", όσο και στο "4". Διαθέτει αθλητικότητα, αλλά και τεχνική και δείχνει πως το μέλλον του ανήκει.

Οι Πειραιώτες είχαν κοιτάξει την περίπτωση του το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε, καθώς η ομάδα της Πάτρας ζητούσε κοντά στα 300.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη. Πλέον, όμως, ο Λευτέρης Μαντζούκας θα αγωνίζεται με τον Παναθηναϊκό.