Άρης: Αγωνία για τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Ντραγκίτσεβιτς

Στον Άρη περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς, ώστε να δουν αν θα είναι διαθέσιμος για τη μάχη με την ΑΕΚ στον ΟΑΚΑ την ερχόμενη Κυριακή (20/12) για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Άρης: Αγωνία για τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Ντραγκίτσεβιτς

Ο τραυματισμός του Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς προκαλεί ανησυχία στις τάξεις του Άρη ενόψει του κυριακάτικου (20/12, 17:00) αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Ο 34χρονος Μαυροβούνιος σέντερ τραυματίστηκε στο γόνατο στον τελευταίο αγώνα με τη Λάρισα, υποβλήθηκε σε μαγνητική και την Παρασκευή (18/12) το ιατρικό επιτελείο του Άρη θα μπορέσει να εκτιμήσει τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

Σημειώνεται ότι και ο Μίλαν Μιλόσεβιτς κάνει αγώνα δρόμου μέσω θεραπειών στον αχίλλειο τένοντα προκειμένου να δηλώσει «παρών» στον αγώνα με την «Ένωση» στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Η σημερινή (17/12) ενημέρωση της «κίτρινης» ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς υποβλήθηκε σήμερα (17/12) σε μαγνητική τομογραφία στο γόνατο του δεξιού του ποδιού, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στη διάρκεια του χθεσινού (16/12) αγώνα με τη Λάρισα. Τα αποτελέσματα της εξέτασης θα γίνουν γνωστά στη διάρκεια της αυριανής (18/12) ημέρας ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς, από την πλευρά του, συνεχίζει εντατικές θεραπείες για να ξεπεράσει, όσο πιο γρήγορα γίνεται, τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού».