Επίθεση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά διαιτητών και του σπορτκάστερ

Στον Παναθηναϊκό φταίει η διαιτησία και ο σπορκάστερ του αγώνα για τη σημερινή συντριβή στο ΣΕΦ. 

Επίθεση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά διαιτητών και του σπορτκάστερ

Λίγο μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 92-76 στον τέταρτο τελικό της Basket League η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταφέρεται κατά του διαιτητή Ηλία Κορομηλά και του σπορκάστερ του αγώνα, Βασίλη Σκουντή.

«Θεωρούμε πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν πρέπει να έχει κανένα παράπονο από τον κ. Κορoμηλά, ο οποίος ξεχρέωσε και με το παραπάνω το γραμμάτιο στήριξης για τον αγώνα που έκαναν οι διοικούντες των ερυθρολεύκων προς το πρόσωπό του. Είμαστε σίγουροι πως θα περηφανεύεται στους φίλους του για την εκδίκηση που θεωρεί πως πήρε. Άξιος λοιπόν και δίκαιος ο αγώνας τόσων ετών. Όσο για τον Σώμο, απλά εμετικός» αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Στη συνέχεια η ΚΑΕ καταφέρεται κατά του σπορτκάστερ Βασίλη Σκουντή τον οποίο χαρακτηρίζει ανεπιθύμητο στο ΟΑΚΑ. Και καταλήγει στην ανακοίνωση:

«Ενδιαφέρον θα έχει και η απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης για τα όσα έγιναν στο ΣΕΦ. Μόνο τρεις τραυματίες αστυνομικοί (ο ένας με κάταγμα στο χέρι), ένα καμένο βαν και μάχες σώμα με σώμα. Αυτά βέβαια, βάσει και του φωτογραφικού υλικού, έγιναν 5-6 μέτρα από τις εισόδους του ΣΕΦ, οπότε το πολύ-πολύ η αγαπημένη ομάδα της αθλητικής δικαιοσύνης να τιμωρηθεί με τριακόσια ευρώ πρόστιμο».