Καμπερίδης: «Δεν έχουμε περιθώριο για άλλη άσχημη εμφάνιση»

Το στίγμα του για την αυριανή (16/12) σύγκρουση του Άρη με τη Λάρισα στη Θεσσαλία, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Basket League, έδωσε ο προπονητής των Θεσσαλονικέων, Σάββας Καμπερίδης.

Καμπερίδης: «Δεν έχουμε περιθώριο για άλλη άσχημη εμφάνιση»

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, οι οποίες συνοδεύτηκαν από κακή απόδοση, από το Λαύριο και τον ΠΑΟΚ, ο Άρης μεταβαίνει στη Λάρισα για να αντιμετωπίσει αύριο (16/12, ΕΡΤ3) στις 8:00 το βράδυ την ομώνυμη τοπική ομάδα στο κλειστό της Νεάπολης.

Πρόκειται για εξ αναβολής αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League.

Ο τεχνικός του Άρη, Σάββας Καμπερίδης, μιλώντας στο www.arisbc.gr για τον αγώνα με τη θεσσαλική ομάδα, υποστήριξε: «Ο αγώνας με τη Λάρισα είναι καθοριστικός για εμάς. Προερχόμαστε από δύο πολύ άσχημες εμφανίσεις και σίγουρα δεν έχουμε περιθώριο για άλλη. Η Λάρισα διαθέτει πολλούς παίκτες με ικανότητα στην επίθεση και θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη συνέπεια στην άμυνα».

Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν σήμερα (15/12) με μία απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Τετάρτης. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του προσεχούς αντιπάλου με τη χρήση βίντεο.

Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Ο Βόσνιος παίκτης θα ταξιδέψει με την αποστολή στη Λάρισα και η συμμετοχή του κόντρα στη θεσσαλική ομάδα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, λίγο πριν από το τζάμπολ του αγώνα.