Basket League: Πάνε για τιμωρία οι διαιτητές του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ από την ΚΕΔ

Δεν θα γλιτώσουν την τιμωρία, από την ΚΕΔ, όπως φαίνεται οι διαιτητές του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική της Basket League, με τον παρατηρητή του αγώνα να έχει καταγράψει τα λάθη τους.  

Basket League: Πάνε για τιμωρία οι διαιτητές του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ από την ΚΕΔ

Τιμωρία αναμένεται για τους διαιτητές του ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Basket League μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ από την ΚΕΔ, καθώς ο παρατηρητής φαίνεται πως έχει κάνει την καταγραφή των λαθών τους και αναφέρει στην έκθεσή του τις λανθασμένες αποφάσεις των Καρακατσούνη, Ζαχαρή και Τσιμπούρη, που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Basket League.

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Το τρίποντο του Λοβ - «Φωνάζουν» για φάουλ οι φιλοξενούμενοι (vid)

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ- η οποία εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση βάλλοντας κατά του Χάρη Καρακατσούνη και ζητώντας την τιμωρία του αλλά και την εξαίρεσή του από τα παιχνίδια των Θεσσαλονικέων-διαμαρτύρεται για τον μη καταλογισμό φάουλ σε εύστοχο τρίποντο του Ζερμέιν Λοβ στην τελευταία επίθεση του αγώνα, αλλά και στο ότι δεν εξετάστηκε το instant replay για να διορθωθεί το χρονόμετρο και απέμειναν 0,9’’ για το τέλος μετά το φάουλ στον Γιόνας Ματσιούλις.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 85-84: Δια πυρός και σιδήρου (highlights)

Φωνάζει και η ΑΕΚ από την πλευρά της, για αρκετά σφυρίγματα στη διάρκεια του αγώνα, με αποκορύφωμα τις τεχνικές ποινές και τα αντιαθλητικά φάουλ που καταλογίστηκαν εις βάρος τους.

Η ΚΕΔ φαίνεται πως θα τους τιμωρήσει, που σημαίνει πως θα τους έχει για κάποιες αγωνιστικές εκτός ορισμών και δεν θα σφυρίξουν.