Μπαρτζώκας: «Εμείς χάσαμε προπονήσεις αλλά άλλοι έχασαν ανθρώπους» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό (95-73) ανέφερε πως ο κορονοϊός επηρέασε την ομάδα και έχασε κάποιες προπονήσεις αλλά άλλοι έχασαν τους ανθρώπους τους. 

Μπαρτζώκας: «Εμείς χάσαμε προπονήσεις αλλά άλλοι έχασαν ανθρώπους» (vid)

Μεγάλη κουβέντα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας μετά το φιλικό με τον Κολοσσό. Ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε: «Ο κορονοϊός μας έκανε να χάσουμε προπονήσεις αλλά άλλοι έχουν χάσει ανθρώπους. Επέστρεψαν και οι 4 που απουσίαζαν. Οι δύο έπαιξαν, θα παίξουν και οι άλλοι και θα είμαστε πραγματικά καλοί όταν είναι όλοι έτοιμοι. Πάμε να κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ. Μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στην φετινή Ευρωλίγκα μπορείς να κερδίσεις τους πάντες».

Για την πρωτοβουλία του Ολυμπιακού με τα φιλικά ανέφερε: «Αυτά τα ματς αποτελούν μια εξαιρετική πρωτοβουλία και δίνει την ευκαιρία στους σε φιλάθλους να μας δουν. Έχουμε ρυθμό αγωνιστικό μέσα από αυτό και καταλαβαίνεται ότι είναι μια μεγάλη κοινωνική παρέμβαση αυτό που έκαναν οι πρόεδροι. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος του Ολυμπιακού».

Για την πανδημία και το πόσο έχει επηρεάσει την ομάδα είπε: «Είναι σημείο των καιρών. Ο κορονοϊός μας έκανε να χάσουμε προπονήσεις αλλά άλλοι έχουν χάσει ανθρώπους. Ξέρουμε τι συμβαίνει στον κόσμο. Σε όλες της ομάδες συμβαίνει και δυστυχώς ο κορονοϊός είναι πρωταγωνιστής στην Ευρωλίγκα. Σε ό,τι έχει να κάνει με εμάς, επέστρεψαν και οι 4 που απουσίαζαν. Οι δύο έπαιξαν, θα παίξουν και οι άλλοι και θα είμαστε πραγματικά καλοί όταν είναι όλοι έτοιμοι.

Αν είναι καλά η ομάδα δεν θα φαίνεται βαρύ το πρόγραμμα. Αν είμαστε λοιπόν σε καλή κατάσταση, τότε θα φέρουμε αποτελέσματα».

Για τις εντυπώσεις από το φιλικό και πόσο θα βοηθήσουν: «Είδα μια πολύ καλή οργάνωση. Ένοιωσα ότι μας βγάζει από την ρουτίνα και ταυτόχρονα αποτελεί μια κοινωνική παρέμβαση πολύ σημαντική»

Για την ΤΣΣΚΑ: «Πάμε να κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ. Μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στην φετινή Ευρωλίγκα μπορείς να κερδίσεις τους πάντες».