Τολιόπουλος: «Ήταν μεγάλο σοκ ο τραυματισμός μου»

Ο Βασίλης Τολιόπουλος στο περιθώριο της αναμέτρησης του Ιωνικού με τον Ηρακλή μίλησε για το χειρουργείο που έκανε στο χέρι του, αλλά την επιστροφή της ομάδας του στη φυσική της έδρα.

Τολιόπουλος: «Ήταν μεγάλο σοκ ο τραυματισμός μου»

Με δεμένο το αριστερό του χέρι, ο Βασίλης Τολιόπουλος παρακολούθησε την αναμέτρηση της ομάδας του, του Ιωνικού, επί του Ηρακλή στα εγκαίνια του κλειστού του Πλάτωνα και στο περιθώριο αυτής, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για το χειρουργείο που έκανε στο χέρι του, αλλά την επιστροφή της ομάδας του στη φυσική της έδρα.

Για τον τραυματισμό του είπε: «Ήταν ένα μεγάλο σοκ για μένα, γιατί και την ώρα της προπόνησης που το έπαθα δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο μεγάλη ζημιά. Στεναχωρήθηκα πολύ η αλήθεια είναι, γιατί είχα ξεκινήσει καλά τη χρονιά, το ήθελα πολύ να πάει χωρίς τραυματισμούς, αλλά έτσι είναι η ζωή. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να μείνω δυνατός, να δουλέψω για να γυρίσω σε 5-6 εβδομάδες στο γήπεδο».

Για το γήπεδο στον Πλάτωνα είπε: «Σίγουρα ήθελα να είμαι στο παρκέ, γιατί παίζουμε στο γήπεδό μας μετά από 33 χρόνια, ο δήμαρχος και όλοι εδώ προσπάθησαν πολύ για να έχει η Νίκαια το δικό της γήπεδο, το κλειστό στον Πλάτωνα. Θα πως ένα μεγάλο μπράβο σε όσους προσπάθησαν και έφτιαξαν αυτό το γήπεδο και είμαι χαρούμενος που είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας».