Ιωνικός: Παραιτήθηκε ο Κουφός

Ο Στέργιος Κουφός υπέβαλλε την παραίτησή του από τον Ιωνικό, μετά από ένα σοβαρό περιστατικό στην προπόνηση της ομάδας.

Ιωνικός: Παραιτήθηκε ο Κουφός

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ιωνικού αποτελεί ο Στέργιος Κουφός. Ο έμπειρος προπονητής υπέβαλλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία των Νικαιωτών λόγω ενός άσχημου περιστατικού που έλαβε χώρα στην προπόνηση της Τρίτης (10/11) και επηρέασε αρνητικά το κλίμα της ομάδας.

Ο Κουφός επέστρεψε φέτος στην ομάδα έπειτα από αποχή ενός χρόνου, καθώς βρισκόταν στον πάγκο του Ιωνικού στις αρχές και της περσινής σεζόν, πριν παραιτηθεί εξαιτίας μιας ήττας από τον Κολοσσό Ρόδου στο Κύπελλο.

Λίγη ώρα μετά, ο Ιωνικός εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει:

Ο ΙONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Στέργιο Κουφό, που υπέβαλε την παραίτησή του.

Η διοίκηση της ομάδας θεωρεί πως η μέχρι τώρα εικόνα και παρουσία της εξυπηρετούσε εξαιρετικά τους στόχους που είχαμε θέσει στον προπονητή μας από την αρχή της χρονιάς και για αυτό το λόγο δεν υπήρχε καμία δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του.

Η παραίτηση του Στέργιου Κουφού αποτελεί προσωπική του απόφαση, την οποία δυστυχώς δεν καταφέραμε να ανακαλέσουμε. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.