Παναθηναϊκός: Τι τρέχει με τον Αμερικανό πλέι-μέικερ, Ντεμέτριους Τζάκσον (pic)

Ο Παναθηναϊκός αναζητά πλέι-μέικερ και ο Ντεμέτριους Τζάκσον σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο είναι σε συμφωνία κοντά σε μαζί του

Παναθηναϊκός: Τι τρέχει με τον Αμερικανό πλέι-μέικερ,  Ντεμέτριους Τζάκσον (pic)

Ο Ντεμέτριους Τζάκσον έχει στα χέρια του προτάσεις από την Μπασκόνια και τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει την καριέρα του και σύντομα θα πάρει την απόφασή του.

Ένας Ισπανός δημοσιογράφος αναφέρει πως ο Αμερικανός γκαρντ έχει στα χέρια του πρόταση τόσο από τον Παναθηναϊκό, όσο και από τους Βάσκους με τους «πράσινους» να είναι πιο κοντά στην απόκτησή του.

Στο μεταξύ, ο 26χρονος αναμένεται να αποφασίσει για το μέλλον του μέσα στην εβδομάδα, καθώς πριν από δέκα ημέρες ανακοίνωσε στην Ρίτας Βίλνιους πως θα αποχωρήσει για οικογενειακούς λόγους.

Ο Τζάκσον είναι 26 ετών με ύψος 1,85μ., όπου το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το πέρασε σε ομάδες της αναπτυξιακής λίγκας του ΝΒΑ.

Το φετινό καλοκαίρι αποφάσισε να κάνει για πρώτη φορά το ταξίδι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με πρώτο ευρωπαϊκό του σταθμό τη Ρίτας, στην οποία τελικά δεν μακροημέρευσε.

Με τη λιθουανική ομάδα πρόλαβε να αγωνιστεί σε έξι ματς πρωταθλήματος, έχοντας κατά μέσο όρο 13,5 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 5,2 ασίστ, ενώ στο BCL μέτρησε μόλις ένα ματς, αυτό απέναντι στο Περιστέρι, όπου είχε 14 πόντους και 6 ασίστ.