Αναβλήθηκε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο στο ΣΕΦ

Λόγω της πανδημίας, δεν θα γίνει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (β΄ κατηγορίας) μπάσκετ με αμαξίδιο στο ΣΕΦ

Αναβλήθηκε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο στο ΣΕΦ

Αναβλήθηκε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (β΄ κατηγορίας) μπάσκετ με αμαξίδιο, που ήταν να γίνει από 17 έως 22 Νοεμβρίου στο ΣΕΦ.

Η ανακοίνωση της ΟΣΕΚΑ

«Κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό. Είχαμε τη διάθεση να φτάσουμε μέχρι τέλους, να υλοποιήσουμε τον σχεδιασμό μας, να κάνουμε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο διάστημα 17-22 Νοεμβρίου, όμως το μπάσκετ δεν μπορεί ποτέ να μπει πάνω από την υγεία και την ασφάλεια όλων.

Με αίσθημα ευθύνης, η IWBF κι η ΟΣΕΚΑ αποφάσισαν από κοινού την αναβολή των αγώνων του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, καθώς οι συνθήκες κι η ραγδαία εξάπλωση της πανδημίας, δεν βοηθούν στη μετακίνηση τόσων αθλητών και συνοδών, από επτά διαφορετικές χώρες.

Παραμένουμε ασφαλείς, αλλά παραμένουμε κι αισιόδοξοι. Προέχει η ασφάλεια και να βγούμε νικητές στη μάχη με τον κορωνοϊό. Για το Πανευρωπαϊκό, αυτό που πιστεύουμε είναι πως δεν ματαιώθηκε, αλλά αναβλήθηκε η πρεμιέρα. Κι είμαστε σίγουροι ότι η διεθνής ομοσπονδία θα μας επιτρέψει να πραγματοποιήσουμε το τουρνουά, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν».