Μάντζαρης: «Πρόθεση ήταν να βρω ομάδα Euroleague, αλλά με τον κορονοϊό έμεινα στην Ελλάδα»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για την απόφασή του να παραμείνει στην Ελλάδα και να συνεχίσει στον Προμηθέα Πάτρας

Μάντζαρης: «Πρόθεση ήταν να βρω ομάδα Euroleague, αλλά με τον κορονοϊό έμεινα στην Ελλάδα»

Για την απόφασή του να υπογράψει ξανά στον Προμηθέα Πάτρας, την πρόθεσή του να βρει ομάδα της Euroleague και την κατάστασή που επικρατεί με τον κορονοϊό, αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης στην ιστοσελίδα της πατρινής ομάδας, ενώ επίσης αναφέρθηκε και στην επικείμενη αναμέτρηση με την Τσεντεβίτα.

Αναλυτικά ο Βαγγέλης Μάντζαρης ανέφερε:

Για την επιστροφή του στον Προμηθέα: «Κοιτάξτε, πρόθεσή μου ήταν να βρω ομάδα από την Euroleague αλλά βλέποντας την αμφιβολία που είχε δημιουργήσει ο κορονοϊός και τα προβλήματα στο μπάσκετ, αποφάσισα να παραμείνω στην Ελλάδα. Από εκείνη την στιγμή και μετά πιστεύω πως η καλύτερη επιλογή στην Ελλάδα ήταν ο Προμηθέας και εκτιμώ πως ήταν η καλύτερη επιλογή και για τις δυο πλευρές».

Όσον αφορά την αναμέτρηση με την Τσεντεβίτα: «Η αντίπαλη ομάδα διαθέτει πολλούς ταλαντούχους παίκτες που, αν την αφήσεις να επιβάλει το ρυθμό της, τότε θα έχεις πρόβλημα. Για μένα το κλειδί είναι η άμυνα, αν τους κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ, τότε έχουμε αρκετές πιθανότητες για να διεκδικήσουμε την νίκη μέσα στην Σλοβενία. Η Τσεντεβίτα/Ολίμπια έχει αρκετές νέους αλλά και έμπειρους παίκτες που μπορούν να σκοράρουν από όλες τις θέσει και για αυτό πρέπει να παίξεις καλή άμυνα για να τους κρατήσεις χαμηλά».

Για την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό: «Δεν μπορεί να μην σε επηρεάσει. Πραγματικά όσο και να προσέξεις πλέον, μπορείς ανά πάσα στιγμή να είσαι θετικός στο ιό. Ξέρετε αυτή την στιγμή είναι ό,τι χειρότερο για ένα επαγγελματία αθλητή, να βρεθεί θετικός και να μείνει σε καραντίνα για 14 μέρες. Όμως, από την άλλη, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, η ζωή δεν μπορεί να σταματήσει, ο κορονοϊός έχει μπει στη καθημερινότητα μας και θα πρέπει να προσαρμοστούμε ανάλογα ώστε μέχρι να βρεθεί εμβόλιο, να αντιμετωπίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την όλη κατάσταση».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας