Παπαντωνίου: «Ας μην έχουμε τα περσινά...»

O Νώντας Παπαντωνίου πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει τη νίκη επί του Ηρακλή στην πρεμιέρα της Α1 και εύχεται να ολοκληρωθεί φέτος το πρωτάθλημα εντός των τεσσάρων γραμμών.

Παπαντωνίου: «Ας μην έχουμε τα περσινά...»

Μετά από επτά και πλέον μήνες ουσιαστικής απραξίας και έχοντας ένα μόνο επίσημο παιχνίδι στο ενεργητικό του έως τώρα, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος μετά από διαδοχικές αναβολές.

Ο έμπειρος γκαρντ του «Δικεφάλου» Νώντας Παπαντωνίου, μιλώντας στο www.paokbc.gr, εξέφρασε τις σκέψεις του για την πρεμιέρα της Basket League.

Είπε συγκεκριμένα μεταξύ άλλων: «Μετά το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι, που ήταν για το Κύπελλο απέναντι στην ομάδα της Λάρισας, και την καλή εμφάνιση που κάναμε, περιμέναμε πάλι δεκαπέντε μέρες για να έρθει επιτέλους η στιγμή να παίξουμε το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος, που είναι ένα τοπικό ντέρμπι με την ομάδα του Ηρακλή. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα με τους προπονητές διαβάζοντας τον αντίπαλο και πιστεύω ότι θα κάνουμε μία πολύ καλή εμφάνιση και θα δώσουμε το 150% της προσπάθειάς μας ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε την πρώτη νίκη».

Ο Παπαντωνίου δεν παρέλειψε να ευχηθεί να κυλήσουν όλα ομαλά φέτος και να τελειώσει φυσιολογικά το πρωτάθλημα, κάτι που δεν έγινε με την περσινή διοργάνωση εξαιτίας της πανδημίας: «Η ευχή μου είναι να παραμείνουν όλοι οι αθλητές της Basket League υγιείς, όπως και όλος ο κόσμος βέβαια, μακριά από τον κορονοϊό και να ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα μέσα στις τέσσερις γραμμές. Να μην έχουμε τα περσινά και να καταφέρει η ομάδα του ΠΑΟΚ να επιστρέψει εκεί που της αξίζει».